Korfbalvereniging Fluks
       HOME    Info    Competitie    Korfbalzaken    Organisatie    Kangoeroe Klup    Lid worden  
     
Voortgang bouw combinatiekunstgrasveld
 
6 March 2014 20:16 uur
Het is al weer even geleden dat we jullie geïnformeerd hebben over de komst van MSV handbal naar ons sportpark aan de Nieuwe Zeeweg en de bouw van een combinatie kunstgrasveld dat daarmee gepaard gaat. Dat wil niet zeggen dat er stil gezeten is, in tegendeel!

Inmiddels hebben er vele gesprekken plaatsgevonden tussen MSV handbal, de Gemeente Noordwijk, de aannemer en Fluks. We zijn nu zo ver dat vandaag of morgen (donderdag 6 maart of vrijdag 7 maart) de eerste schep de grond in zal gaan. Er is een zeer krappe planning opgesteld die uitgaat van een oplevering van het kunstgras op 11 april. Daardoor is het voor MSV mogelijk hun competitie op het nieuwe veld af te ronden. Deze werkzaamheden en de inhuizing van MSV in ons clubgebouw geven natuurlijk wel de nodige organisatorische uitdagingen. Ook hierover hebben al heel wat gesprekken plaatsgevonden en er zullen er nog een aantal volgen. Het bestuur is overigens positief over de besprekingen met MSV, de gemeente en overige partijen en heeft alle vertrouwen in een goede toekomstige samenwerking met MSV.

Er zijn een aantal zaken waar iedereen rekening mee zal moeten houden als we uit de zaal komen:

- Tussen 6 maart en 11 april zal er op werktijden en op enkele zaterdagen (veel) bouwverkeer plaatsvinden. Heb je niets te zoeken op het terrein, blijf er dan, voor je eigen veiligheid, weg.
- Er is geen natuurgras meer beschikbaar voor trainingen en/of wedstrijden. Alle trainingen zullen tot 11 april op het huidige kunstgrasveld plaats moeten vinden. De TC en JTC zullen in samenspraak met de trainers een schema opstellen zodat er door iedereen getraind kan worden.
- Naast SKOL zullen we het clubgebouw delen met MSV. Fluks traint op maandag en donderdag en speelt wedstrijden op zaterdag. MSV traint op dinsdag en vrijdag en speelt op zondag. De teams die als laatste trainen zullen de kleedkamers en de kantine bezemschoon moeten achterlaten.
- Tot de zomer wordt de bar en keuken gedeeld met MSV. In de zomervakantie wordt er een aanbouw gebouwd en zal MSV een eigen bar krijgen, de kantine ruimte zal wel gedeeld worden.

Mochten jullie vragen hebben over de verbouwing, aanbouw of samenwerking met MSV laat het ons (het bestuur) dan vooral weten!

 
Toegevoegd door: Victor Verloop
 
 
Terug || Voeg een reactie toe!
 

© C.K.V. Fluks 2016                                    Clubhuis: Nieuwe Zeeweg 50         Telefoon: 071-3616617         E-mail:info