Korfbalvereniging Fluks
       HOME    Info    Competitie    Korfbalzaken    Organisatie    Kangoeroe Klup    Lid worden  
     
De historie van C.K.V. Fluks deel 23
 
5 March 2014 20:31 uur
Het is, denk ik, al weer zo’n dertig jaar geleden, dat het bestuur van Fluks een verzoek van korfbalvereniging SDO uit Hillegom kreeg. “Of er plaats was voor vijf heren” en, bleek later, ook een dame.
Nou, deze heren, en dame, waren van harte welkom.

De namen van de heren waren: Leon, Sep (de achternamen van hen ben ik vergeten) Peter Wolfers,
Paul Witteman én Bas Potjer. Ik kan me nog goed herinneren dat ze voor het eerst mee kwamen trainen. We speelden nog op het veld waar nu de Northgoschool staat. Leon en Sep hadden het na een paar jaar wel gezien en bedankten als lid maar de andere drie heren komen nog steeds voor op de ledenlijst van Fluks. Peter speelt weliswaar niet meer vanwege een blessure, maar komt nog geregeld kijken. Paul speelde jarenlang in Fluks 1, werd voorzitter en regelt nu de scheidsrechters. En zoals bij zoveel korfballers, bij Fluks heeft hij zijn vrouw leren kennen.

Bas heeft jarenlang in Fluks 3 gespeeld, uit dit team is in de loop van de jaren een hechte vriendengroep ontstaan. Bas was nooit te beroerd om wedstrijden te fluiten of bij allerlei gelegenheden de helpende hand te bieden. Hij kon in het veld nog wel eens een beetje tekeer gaan en moest hij tot de orde geroepen worden, maar verder is hij een mens met het hart op de juiste plaats. En nu gaat ook hij, na al die jaren, Fluks verlaten. Hij emigreert naar Australië, waar zijn geliefde op hem wacht.

Bas, we zullen je missen bij Fluks, maar we hopen en wensen dat je in Australië een heel gelukkig leven krijgt!

 
Toegevoegd door: Tineke Verloop-Korbee
 
 Sep
  
 1 January 1970 1:33 uur
 Tineke
Ik heb in het begin nog wel eens met hem gespeeld, volgens mij heet hij Sep Dekker.
  
 Toegevoegd door: Peter Kettenis
  
 Sep
  
 1 January 1970 1:33 uur
 Tineke
Ik heb in het begin nog wel eens met hem gespeeld, volgens mij heet hij Sep Dekker.
  
 Toegevoegd door: Peter Kettenis
  
 Gesschiedenis Fluks deel 23
  
 1 January 1970 1:33 uur
 Leuk stukje Tineke! Maar wie was nu die dame van SDO?
  
 Toegevoegd door: Erik Don
  
 Namen
  
 1 January 1970 1:33 uur
 hoy Tineke, het was inderdaad 1986, de namen zijn Sep Dekker, Leon Wijsman, Peter Wolvers, Een naam ben je vergeten Kees-Jan Koster. De dame die je mist kwam niet van SDO maar van TOP Lydia Tukker en was destijds de vriendin van Paul. Overbodig om te zeggen dat we Bas gaan missen maar ik denk dat we het hem alle geluk in de wereld gunnen.

Met vriendelijke groet, Peter Wolvers.
  
 Toegevoegd door: Peter Wolvers
  
 
Terug || Voeg een reactie toe!
 

© C.K.V. Fluks 2016                                    Clubhuis: Nieuwe Zeeweg 50         Telefoon: 071-3616617         E-mail:info