Korfbalvereniging Fluks
       HOME    Info    Competitie    Korfbalzaken    Organisatie    Kangoeroe Klup    Lid worden  
     
Belangrijk – taskforce ledenwerving en –behoud
 
3 February 2014 17:48 uur

In de januarivergadering heeft het bestuur besloten een taskforce voor ledenwerving en -behoud in het leven te roepen.

Achtergrond: Fluks heeft op dit moment 150 spelende en niet-spelende leden en wil de komende jaren groeien naar 180 leden. Voornamelijk door een toename aan spelende leden. Met 180 leden denken we een sportief en financieel gezonde vereniging te kunnen blijven. Voldoende spelers in een team en bij de jeugd in elke leeftijdsklasse 2 teams, zodat iedereen min of meer op zijn of haar eigen niveau kan korfballen. Daarnaast een 1e en een 2e die zich op het huidige niveau handhaven. De afgelopen jaren hebben we gemerkt dat het lastig is om deze ambitie waar te maken. Het bestuur heeft om die reden besloten een taskforce in het leven te roepen.

Opdracht: denk na over alle mogelijke manieren om leden te werven en te behouden en formulier activiteiten en maatregelen die Fluks moet uitvoeren respectievelijk nemen om de komende 2 jaar te groeien naar 180 leden en deze de komende jaren te behouden.

Opzet: Koos Passchier zal namens het bestuur deze taskforce trekken en zoekt 3 enthousiaste leden en/of ouders die willen meedenken. Ik verwacht ín ongeveer 3 bijeenkomsten van ongeveer 2 uur en een korte uitwerking te komen tot een zo concreet mogelijk voorstel aan het bestuur. Dit voorstel moet de activiteiten en maatregelen benoemen, aangeven wat de eventuele kosten zullen zijn, planning van de activiteiten en wie benodigd zijn. Na dit voorstel is het bestuur weer aan zet om goedkeuring en uitvoering aan de activiteiten te geven.
Voor het eind van het veldseizoen, juni 2014, moet het voorstel gereed zijn.

Gezocht: Koen van Asten en Ramses Duindam zullen de komende weken mensen benaderen om te vragen deel te nemen aan deze taskforce. Denk je, ik vind dit zo belangrijk en leuk om te doen, meld je bij hen of Koos aan. Ook ouders en de jeugd wordt uitdrukkelijk gevraagd hun stem te laten horen.

Meld je aan en denk mee!!!!

 
Toegevoegd door: Koos Passchier
 
 
Terug || Voeg een reactie toe!
 

© C.K.V. Fluks 2016                                    Clubhuis: Nieuwe Zeeweg 50         Telefoon: 071-3616617         E-mail:info