Korfbalvereniging Fluks
       HOME    Info    Competitie    Korfbalzaken    Organisatie    Kangoeroe Klup    Lid worden  
     
Evenementen van de EC
 
2 February 2014 18:02 uur
De EC is druk bezig met de evenementen die de komende maanden gaan plaatsvinden. Tijd voor een overzicht zodat je ze alvast kan noteren in je agenda.

21 februari - Gamenight
Vrijdag 21 februari wordt de kantine vanaf 19:00 uur weer vol gezet met PCs, spelcomputers en de nodige bordspellen voor een nieuwe editie van de Fluks Gamenight. Ook als je niet van spelletjes houdt ben je welkom voor een gezellige nacht waar we ook films kijken en aan de bar kunnen hangen. Om niet met een lege maag naar huis te hoeven wordt er deze keer een ontbijt verzorgd. Kosten € 7,50 PP voor drank, chips en ontbijt (< 18 is het € 5,00 PP). Aanmelden is noodzakelijk i.v.m. inkopen voor ontbijt.

7 maart - Spelshowavond
Voor de C, D, E en F teams organiseren we een op 7 maart van 19:00 tot 21:00 uur een spelshowavond vol met verrassende elementen. Met het uitvoeren van heel verschillende opdrachten probeer je aan het eind van de avond met je team de meeste punten te hebben behaald. Voor de winnaars is er een leuke prijs!

29 maart of 12 april - Quiznight
Afhankelijk van het competitieprogramma is er na de eerste thuiswedstrijden van Fluks 1&2 weer een leerzame quiznight voorafgegaan door een lekkere buffetmaaltijd. Houd de website in de gaten voor de definitieve datum.

5 april - Fluks Sportfun!
Op 5 april is er weer het jaarlijkse basisschool evenement om de kinderen kennis te laten maken met korfbal en onze vereniging. We hebben ook dit jaar weer hulp nodig dus houd deze datum vrij!

Voor de volgende evenementen zal de volgorde wellicht niet al te logisch lijken maar er is toch bewust gekozen voor deze indeling die te maken heeft met het korfbalprogramma, feestdagen en schoolvakanties.

31 mei - Eindfeest
Evenals vorig jaar sluiten we het korfbalseizoen af met een schutterstoernooi voor jong en oud. Stel koppels samen met je ouders, vrienden en familie en strijd om de Fluks schutterstoernooi titel!

6 t/m 9 juni - Pinksterkamp
Op 6 juni reizen we weer af naar Kootwijk voor een weekend sport, spel en heel veel lol. Dit jaar mogen de A1, B1, C1, D1, D2 en E1 mee.

21 juni - Beachkorfbal
Ook deze zomer organiseert Fluks weer het grootste en leukste beachkorfbaltoernooi ter wereld. Nieuw dit jaar is dat teams zich kunnen inschrijven voor de NK beachkorfbalpoules. De winnaars van die poules (1 junioren en 1 senioren poule) plaatsen zich rechtstreeks voor het Nederlands Kampioenschap Beachkorfbal. Na het toernooi op het strand bij de Koele Costa verhuizen we naar de kantine voor een grote barbecue, een spetterend feest en een overnachting op het korfbalveld. Wil je meer weten over het beachkorfbal? Neem dan eens een kijkje op www.beachkorfbal.eu.

Je ziet het, we hebben nog heel veel hele leuke dingen voor de boeg. Heb je vragen, ideeën of opmerkingen, laat het ons weten! Ook als het je leuk lijkt om te helpen tijdens een van de evenementen kan je contact met ons opnemen. Dit gaat het gemakkelijkst via ec@ckvfluks.nl.
 
Toegevoegd door: Victor Verloop
 
 
Terug || Voeg een reactie toe!
 

© C.K.V. Fluks 2016                                    Clubhuis: Nieuwe Zeeweg 50         Telefoon: 071-3616617         E-mail:info