Korfbalvereniging Fluks
       HOME    Info    Competitie    Korfbalzaken    Organisatie    Kangoeroe Klup    Lid worden  
     
Entree sporthal de Overkant
 
27 December 2013 12:48 uur
In verband met de bouw van de sporthallen op Duinwetering is er eea veranderd aan de entree van het sportpark Duinwetering en de sporthal Overkant.

In verband met het afzetten van het bouwterrein en het afgraven van het voor- terrein bij de kantine van vv Noordwijk zal vv Noordwijk vanaf heden ook gebruik gaan maken van de hoofdentree van de sporthal Overkant. De toegang voor de vv Noordwijk naar haar kantine verloopt dan via de centrale entrée van de Overkant via haar kleedkamer en toilettengang. De toegang tot de velden verloopt via haar kleedkamers naar de andere kant van de entrée (zijde veld 3 vv Noordwijk).

Deze situatie zal duren zolang de bouw van de eerste sporthal plaatsvindt. De gemeente beseft dat dit veel ongemakken met zich mee zal brengen maar rekent op een ieders begrip in deze. Omdat de drukte in de gang groot zal worden willen we iedereen er nog eens op wijzen geen waardevolle spullen achter te laten in de kleedkamers!

Ook verzoekt de gemeente iedereen mee te werken om fietsen, scooters en brommers van het terrein te weren en deze in de fietsenstalling van het Northgo College te plaatsen.

Mocht u suggesties, tips of opmerkingen hebben, dan vernemen de beheerders die graag.
 
Toegevoegd door: Victor Verloop
 
 
Terug || Voeg een reactie toe!
 

© C.K.V. Fluks 2016                                    Clubhuis: Nieuwe Zeeweg 50         Telefoon: 071-3616617         E-mail:info