Korfbalvereniging Fluks
       HOME    Info    Competitie    Korfbalzaken    Organisatie    Kangoeroe Klup    Lid worden  
     
Bericht vanuit de USA
 
25 November 2013 20:33 uur
Naar aanleiding van de artikelen die Tineke Verloop op de website plaatst hebben we reacties ontvangen van de familie Hegeman uit de USA.

Hello, Received a copy of your website, really enjoyed reading the history of the club. My father Henk Hegeman was a charter member. I remember my father talking about his involvement in his early years and a lot of the members listed sound familiar. During those years our residence was in the Kerkhofpad. I will continue to follow the news of the team.
Tot Ziens
Wijnand Hegeman
Orange City , Iowa. USA
Geacht bestuur,

Wij hebben jullie beschrijving van de historie Fluks ontvangen via familie in Noordwijk. Het was heel ontroerend om onze vader’s naam er in te vinden, Henk Hegeman.
Wij waren wel op de hoogte van zijn korfbal verleden maar waren nog jong toen wij in 1956 naar Amerika vertrokken. Mijn vader is in januari 2000 overleden. Wij zin met 4 broers en 3 zusters. Zij hebben allemaal de stukken ontvangen en kreeg zelfs van een zus een correctie. In deel 8 staat dat zijn kinderen, Wim, Hans, Alet en Wouter zijn kinderen waren. Dit klopt niet want die waren van zijn broer, Evert Hegeman .
De stukken zijn allemaal vertaald via de computer in het Engels zo dat iedereen het goed kan lezen.
Komt of is er ook een boek over Fluks. De familie heeft daar vragen over gesteld.

Met vriendelijke groeten

Wilma Resoort-Hegeman ( oudste dochter van Henk Hegeman)


En een reactie van familie in Amsterdam:

Beste Tineke Verloop,

Leuk om deze nostalgie terug te zien!

Toch een correctie: in de foto over de amaryllus-actie (volgens mij niet de allereerste overigens, want ik heb er eerder mee geleurd) waar mijn naam genoemd wordt, moet dat mijn broertje zijn: Wim Hegeman.
Dat scheelt zon 4 á 5 jaar, maar toch bedankt voor het compliment ;-!

hartelijke groet,
en succes met de archivering!

Wolter Hegeman

Zo zie je maar... Fluksers vind je overal!
 
Toegevoegd door: Victor Verloop
 
 
Terug || Voeg een reactie toe!
 

© C.K.V. Fluks 2016                                    Clubhuis: Nieuwe Zeeweg 50         Telefoon: 071-3616617         E-mail:info