Korfbalvereniging Fluks
       HOME    Info    Competitie    Korfbalzaken    Organisatie    Kangoeroe Klup    Lid worden  
     
Vanuit het bestuur...
 
25 October 2013 13:39 uur
Algemeen Leden Vergadering
-In de ALV van 24 sept jl. zijn een aantal zaken besproken die van belang zijn voor Fluks. Het werven van vrijwilligers was er daar één van. We merken dat voor grote evenementen zoals beachkorfbal en amaryllisactie, steeds minder mensen zich aanmelden om te helpen.  Hoe kunnen we zorgen dat er wel voldoende vrijwilligers zijn om activiteiten te laten slagen zoals we voor ogen hebben. Het voorstel was om een paar mensen te vragen om het werven van vrijwilligers te coördineren voor diverse activiteiten. Dit voorstel is positief ontvangen en Koen en Ramses hebben zich aangemeld om dit op te pakken. Warschijnlijk weet iedereen dit al omdat Koen en Ramses afgelopen week al druk bezig zijn geweest om iedereen te bellen voor de amaryllissenactie. Petje af!!

-Peter Kettenis heeft, bij het vertrek van Paul uit het bestuur, voorgesteld aan de vergadering om Paul lid van verdienste te maken. Dit voorstel werd onder luid applaus aangenomen. Paul van harte gefeliciteerd! Er wordt nog een mooie oorkonde gemaakt.

-Het bestuur heeft Paul, gezien al zijn activiteiten voor de vereniging on het afgelopen jaar, Flukser van het jaar gemaakt!

-Vorig jaar heeft Fluks een legaat ontvangen. Het bestuur is van mening dat het geld besteed moet worden aan ideeën ingebracht door leden. Dit is al eerder aangegeven op de Fluks site. Helaas zijn er nog geen ideeën binnengekomen. Peter doet weer een oproep om goede ideeën door te geven aan het bestuur.  Alles is welkom!

-Zoals al eerder  bekend is gemaakt komt MSV handbal ook sporten op het complex van Fluks. Er komt een tweede veld en de kantine wordt uitgebreid. Er is een concept planning gemaakt door gemeente maar er is nog niets definitief.  We hopen binnenkort meer te horen en houden jullie op de hoogte.

Dat was het voor nu....tot ziens bij de amaryllisbollenactie zaterdag!

Betty
 
Toegevoegd door: Betty Frans
 
 
Terug || Voeg een reactie toe!
 

© C.K.V. Fluks 2016                                    Clubhuis: Nieuwe Zeeweg 50         Telefoon: 071-3616617         E-mail:info