Korfbalvereniging Fluks
       HOME    Info    Competitie    Korfbalzaken    Organisatie    Kangoeroe Klup    Lid worden  
     
Amaryllisbollenactie
 
21 October 2013 19:32 uur
De amaryllisbollenactie is elk jaar weer van belang om het saldo van de clubkas op peil te houden. Het slagen van de actie is dus van groot belang voor het voortbestaan van de vereniging! We doen dan ook dit jaar weer een beroep op alle leden! Iedereen die niet aanwezig kan zijn dient zich af te melden per e-mail. De bollen kosten €3,50, 3 voor €10,00 en koop je er 4 of meer dan kosten ze €3,00 per stuk.

Ook dit jaar kopen we de bollen opgepot en wel in. Geen oppotavond op dinsdag dus.

Zaterdag 2 november gaan we met z'n allen de bollen verkopen. De planning is als volgt:
9.45 uur verzamelen alle chauffeurs bij de kleedkamers waar de bollen al klaar staan om ingeladen te worden. Parkeer je auto langs de korte kant van het kunstgrasveld op zo’n manier dat andere auto’s nog in- en uit kunnen rijden. Rijd zo min mogelijk over het natuurgras. Alleen een rondje om te keren is toegestaan. Chauffeurs, denk aan een busje voor het (wissel)geld!
9.45 uur is iedereen van Fluks in de kantine aanwezig om aan te melden en instructies te krijgen. Ook niet spelende leden en recreanten of ouders die hun steentje willen bijdragen kunnen we heel goed gebruiken! Meteen bij aankomst even melden bij Ramses zodat we weten of iedereen er is en de wijken ingedeeld kunnen worden.
10.15 uur start de verkoop.
Vanaf 12.30 uur gaat iedere ploeg wat drinken op de koffieadressen.
Vanaf ongeveer 15.00 uur kunnen de wijken afgewerkt zijn. Als alle wijken zijn afgewerkt gaan we aan de soep met broodjes in de kantine!

Net als vorig jaar worden de bollen in niet erg gemakkelijk tilbare kratjes geleverd. Voor je eigen gemak kan je eventueel zelf een kratje van thuis mee nemen!

Omdat de actie vorig jaar niet echt makkelijk verliep door een kleine opkomst worden er dit jaar wat wijzigingen in wijkindelingen toegepast. Later in de week meer info hierover.

We rekenen op een ieder zijn hulp!
 
Toegevoegd door: Victor Verloop
 
 Helaas
  
 1 January 1970 1:33 uur
 Helaas kan ik er wederom niet bij zijn i.v.m. werk. Heel veel succes alvast!!
  
 Toegevoegd door: Laura Andree
  
 
Terug || Voeg een reactie toe!
 

© C.K.V. Fluks 2016                                    Clubhuis: Nieuwe Zeeweg 50         Telefoon: 071-3616617         E-mail:info