Korfbalvereniging Fluks
       HOME    Info    Competitie    Korfbalzaken    Organisatie    Kangoeroe Klup    Lid worden  
     
Bedankt!
 
25 September 2013 8:37 uur
Gisteren was onze jaarlijkse ledenvergadering. Een ledenvergadering waarin we nog even terug hebben gekeken naar vorig seizoen maar vooral vooruit gekeken. Voor mij was de ledenvergadering het moment om afscheid te nemen als voorzitter.
 
Zeven jaar geleden begon ik als voorzitter bij Fluks. Marchinus werd penningmeester en ik nam zijn rol over. Al snel kwamen er uitdagingen op ons pad. Een nieuw kunstgrasveld, financiën op orde brengen, naschoolse opvang in ons clubhuis, groot onderhoud aan ons clubhuis en andere kleine zaken. Ik spreek over meervoud omdat we  als bestuur de zaken samen hebben aangepakt. Ieder vanuit zijn eigen specialiteit vullen we elkaar goed aan. Anneke, Victor, Maarten, Manon, Marchinus, Peter, Jacqueline, Alex en Betty (alle bestuursleden de afgelopen 7 jaar) Bedankt!
 
Afgelopen jaren hebben we een paar stappen gemaakt. In de jaren is duidelijk geworden dat je als vereniging niet meer helemaal alleen kan staan binnen een gemeente. De samenwerking met andere verenigingen, de gemeente, de naschoolse opvang, de scholen en andere organisaties wordt steeds belangrijker. Niet alleen om te laten zien dat korfbal een fantastische sport is maar ook om te zorgen dat we het financieel goed blijven doen en een prachtaccommodatie blijven houden. Net als van de inwoners wordt ook van Fluks meer verwacht. Ik hoop dat ik afgelopen jaren heb kunnen bijdragen aan het realiseren van deze verandering.
 
Komende jaren gaan de veranderingen door. We moeten korfbal en Fluks blijven promoten in Noordwijk en zorgdragen voor een gezonde groei. Een mooie sporthal wordt gebouwd, samen met MSV handbal een complex delen en de accommodatie onderbrengen in een stichting. Allemaal dingen die we met zijn allen moeten doen om er een succes van te maken. 
 
Met veel plezier ben ik afgelopen jaren voorzitter geweest van een gezellige en leuke vereniging. Bedankt allemaal!
 
Paul
 
Toegevoegd door: Paul Witteman
 
 
Terug || Voeg een reactie toe!
 

© C.K.V. Fluks 2016                                    Clubhuis: Nieuwe Zeeweg 50         Telefoon: 071-3616617         E-mail:info