Korfbalvereniging Fluks
       HOME    Info    Competitie    Korfbalzaken    Organisatie    Kangoeroe Klup    Lid worden  
     
Fluks Koele Costa komt tekort bij Revival
 
21 September 2013 23:06 uur
TERSCHUUR - Fluks Koele Costa is er zaterdag niet in geslaagd de koploper ten val te brengen. Na het duel tussen de nummers één en twee bleven de punten bij de thuisploeg (11-7).

Revival begon het duel met de maximale zes punten, waar Fluks enkel thuis tegen Achilles een punt had laten liggen, en dus op vijf stond. Beide ploegen kenden elkaar niet, wat in de beginfase tot wat aftastend spel leidde. De thuisploeg was echter aanzienlijk scherper en kon een 3-0 voorsprong pakken. Na een half uur stond er zelfs 5-1 op het scorebord, waarna Fluks nog voor de rust het gat wist te verkleinen naar 5-3. Een bijzonder magere score, daar waar vooral het vak van aanvoerder Ronald van Haarlem moeite had met de afronding. Opmerkelijk was dat waar bij Revival de dames de hele wedstrijd voornamelijk voor de doelpunten moesten zorgen, bij Fluks enkel de heren tot score kwamen, daar waar de Noordwijkers toch vaak veel diverse doelpuntenmakers kent.

Na de rust wist de thuisploeg de voorsprong toch weer vrij snel uit te breiden tot een 7-3 stand, waarna twee snelle treffers van Fluks de spanning terug brachten. Er kon echter niet worden doorgedrukt, wat de Noordwijkers uiteindelijk zou gaan opbreken. Het duel werd steeds fysieker, in een wedstrijd waar wellicht te veel werd toegestaan. De echte spanning in de slotfase kwam echter niet meer terug; Fluks haalde zijn niveau niet en wist het gat nooit terug te brengen tot minder dan twee doelpunten verschil. Al met al brachten de Noordwijkers te weinig.

Volgende week wacht Nova in Bilthoven, voor Fluks de kans weer aan te haken met de top.

Revival 1 - Fluks 1: 11-7 (5-3). Doelpuntenmakers Fluks Koele Costa: Jordy Oosting 3, Johan Imthorn 2, Ronald van Haarlem, Erik Caspers.
 
Toegevoegd door: Jordy Oosting
 
 
Terug || Voeg een reactie toe!
 

© C.K.V. Fluks 2016                                    Clubhuis: Nieuwe Zeeweg 50         Telefoon: 071-3616617         E-mail:info