Korfbalvereniging Fluks
       HOME    Info    Competitie    Korfbalzaken    Organisatie    Kangoeroe Klup    Lid worden  
     
Scheidsrechter voor onze thuiswedstrijden
 
18 August 2013 21:34 uur

Komend seizoen zal de aanwijzing voor het fluiten van onze thuiswedstrijden niet meer door het wedstrijdsecretariaat gebeuren maar door de scheidsrechteraanwijzer. Dit gebeurt voor zowel voor de jeugd- als seniorenwedstrijden. Paul Witteman zal deze rol komend seizoen invullen.
Afgelopen jaren kwam het fluiten van wedstrijden steeds op dezelfde mensen aan en kwam het regelmatig voor dat er een scheidsrechter niet kwam opdagen. Het aantal wedstrijden dat we moeten fluiten is niet enorm hoog en met meer leden kunnen we deze ‘ last’ op een goede manier verdelen. Daarom wordt vanaf dit seizoen alle seniorenleden en laatste jaars junioren ingedeeld voor het fluiten van wedstrijden. Hierbij wordt wel rekening gehouden met de leden die een team trainen en/of coachen. Deze groep zal niet ingedeeld worden en alleen in hoge nood worden gevraagd. Natuurlijk zijn er ook leden die moeite hebben met het fluiten van wedstrijden. Dit kun je op voorhand melden bij Paul (info@paulwitteman.nl). Hiervoor is begeleiding beschikbaar of we vinden een andere oplossing.
Volgende week zal het fluitschema voor de eerste helft van het seizoen op de site worden gezet. Iedereen krijgt ook een mail met dit schema. Mocht je niet kunnen dan graag zelf een vervanger te zoeken. In de mail zal een telefoonlijst worden bijgevoegd.

 

 
Toegevoegd door: Paul Witteman
 
 
Terug || Voeg een reactie toe!
 

© C.K.V. Fluks 2016                                    Clubhuis: Nieuwe Zeeweg 50         Telefoon: 071-3616617         E-mail:info