Korfbalvereniging Fluks
       HOME    Info    Competitie    Korfbalzaken    Organisatie    Kangoeroe Klup    Lid worden  
     
Fluks praat met MSV Handbal
 
19 June 2013 21:04 uur
 Op verzoek van de gemeente hebben Fluks en MSV Handbal met de gemeente gesproken over een verhuizing van MSV naar onze accommodatie. Het bestuur van Fluks heeft naar aanleiding van dit verzoek eerst intern stilgestaan bij de wenselijkheid van deze verhuizing. We denken hierin, naast het openstaan voor MSV, ook voor Fluks positieve punten te zien. Extra trainingsruimte door middel van een tweede kunstgrasveld en de samenwerking met MSV voor het beheer van onze accommodatie zijn reden om positief tegenover het verzoek te staan. Met dit standpunt zijn er eerste gesprekken gevoerd met de gemeente en MSV. Deze gesprekken zijn goed verlopen. Kleedkamers samen delen is geen probleem. MSV wil graag een eigen plek. De eerste gedachten zijn om deze te creëren door onze clubhuis uit te breiden met een aanbouw waarbij MSV een ‘eigen’ ruimte krijgt. Wel met de intentie om de ruimte van de kantine (buiten de berging, keuken, bar en bestuurskamer) samen te delen waarbij Fluks de hoofdhuurder blijft.
Het tweede kunstgrasveld zal hierbij dienen als handbal- en korfbalveld waardoor het mogelijk is om op trainingsavonden met meerdere teams gelijker tijd te trainen.
 
Definitieve besluitvorming gaat komende maanden plaats vinden. Zowel binnen de gemeente waarbij de gemeenteraad hiermee in moet stemmen als binnen beide clubs. Fluks en MSV zullen komende maanden samen kijken hoe de ‘ inhuizing’ van MSV goed kan plaatsvinden. Het uiteindelijke doel is om aan het begin van het seizoen 2014/15 de verhuizing van MSV en de realisatie van het veld en uitbreiding van het clubhuis afgerond te hebben.
 
Het bestuur kan zich voorstellen dat er leden zijn die vragen hebben over deze ontwikkeling. Wacht niet tot de algemene ledenvergadering in september maar neem contact op met één van de voorzitters, Betty of Paul.
 
Toegevoegd door: Paul Witteman
 
 
Terug || Voeg een reactie toe!
 

© C.K.V. Fluks 2016                                    Clubhuis: Nieuwe Zeeweg 50         Telefoon: 071-3616617         E-mail:info