Korfbalvereniging Fluks
       HOME    Info    Competitie    Korfbalzaken    Organisatie    Kangoeroe Klup    Lid worden  
     
Beachkorfbal 2013
 
12 June 2013 19:37 uur
Zaterdag 22 juni organiseren we weer het grootste beachkorfbaltoernooi ter wereld! Vanaf 6:30 uur zullen we met veel leden bezig zijn zo goed mogelijk te laten verlopen. De afgelopen weken hebben we al heel wat leden benaderd om ons te komen helpen en er is gelukkig ook veel gehoor aan gegeven! Binnen een week ontvangt iedereen die zich heeft opgegeven om te helpen een mail met het tijdstip waarop men wordt verwacht.

Voor het fluiten van wedstrijden zijn we nog op zoek naar enkele personen. Lijkt het je leuk en heb je tijd? Stuur dan even een mailtje om je op te geven.

Vanaf 10.30 uur gaat het toernooi dan echt van start. Fluks doet zelf mee met 4 teams, het 1e, 5e, B1 en de C1. Staat je team er niet bij en wil je wel meedoen? Zorg dan dat je team compleet is en geef je op bij Victor.

Na het toernooi begint er op het korfbalveld een grote barbecue waar alle Fluks leden en introducés natuurlijk ook van harte welkom zijn! Wil je gezellig mee-eten? Geef je dan op via de website van het beachkorfbal: www.beachkorfbal.eu. De kosten voor de BBQ bedragen € 12,50 PP en moeten betaald worden via iDEAL of met de factuur die je per mail ontvangt na je aanmelding via de site.

Na de barbecue barst het feest los. Ook dit jaar hebben we weer een DJ ingehuurd om het dak van het clubhuis te blazen. Tussen 19.00 en 2:00 uur is iedereen welkom voor het gezelligste feest van het seizoen, dit jaar in beachsfeer. We hopen dat veel leden in stijl mee komen feesten!

De EC
 
Toegevoegd door: Victor Verloop
 
 
Terug || Voeg een reactie toe!
 

© C.K.V. Fluks 2016                                    Clubhuis: Nieuwe Zeeweg 50         Telefoon: 071-3616617         E-mail:info