Korfbalvereniging Fluks
       HOME    Info    Competitie    Korfbalzaken    Organisatie    Kangoeroe Klup    Lid worden  
     
Ingezonden bedankje
 
9 June 2013 14:41 uur
Bedankt!!

Voor alle vrijwilligers die er een zeer geslaagd eindfeest van hebben gemaakt. Het was echt genieten gisteren, niet alleen vanwege het mooie weer, maar ook vanwege de grote opkomst (jong en oud), die hebben laten zien dat Fluks een bijzondere, gezellige en levende vereniging is.
De bedankjes vlogen over en weer, voor iedereen die dit jaar weer vrijwillig iets voor de vereniging betekend heeft. Zoals gisteren, terwijl iedereen het buiten in de zon heel gezellig had, stonden er weer mensen achter de bar en zorgden voor de inwendige mens en voor een geslaagd schutterstoernooi, daarna de BBQ waar de vrijwilligers voor iedereen bezig waren om het eten te verzorgen. Ook dit hele seizoen, scheidsrechters, ouders die rijden en hun kind aanmoedigen, leiders, trainers en invallers in alle teams, de evenementen, kantinemedewerkers, kampleiders etc etc.

Ik denk dat we trots kunnen zijn op onze eigen gezellige kleine vereniging.
Dat we volgend seizoen er met zijn allen maar weer een mooi jaar van mogen maken!!

Nogmaals alle vrijwilligers bedankt!
Marleen Passchier
 
Toegevoegd door: Victor Verloop
 
 Bedankje
  
 1 January 1970 1:33 uur
 Bedankt voor deze en alle andere positieve reacties! Dit soort reacties motiveren ons heel erg om leuke evenementen te organiseren.
  
 Toegevoegd door: Evenementen Commissie
  
 bedankt
  
 1 January 1970 1:33 uur
 Ben het hier helemaal mee eens!!
  
 Toegevoegd door: Esther en Celine
  
 
Terug || Voeg een reactie toe!
 

© C.K.V. Fluks 2016                                    Clubhuis: Nieuwe Zeeweg 50         Telefoon: 071-3616617         E-mail:info