Korfbalvereniging Fluks
       HOME    Info    Competitie    Korfbalzaken    Organisatie    Kangoeroe Klup    Lid worden  
     
Van de (mede)voorzitter .....
 
1 April 2013 22:51 uur
Van de zaal naar het koude veld is dit jaar een zware overgang. De zaalcompetitie is voor Fluks goed verlopen. Een puike prestatie van ons eerste team door in de top van de tweede klasse te eindigen. Historisch gezien een unieke prestatie. Leo blijft ook volgend seizoen en kan hij, samen met de selectie, deze lijn doortrekken. Andere hoogtepunten waren de kampioenschappen van de E1 en het vijfde team.
 
Zaterdag 20 april organiseren we weer Fluks Sport Fun. De manier om kennis te maken met korfbal in Noordwijk. Hopelijk kunnen we veel schoolkinderen verwelkomen en laten zien dat korfbal leuk is en Fluks een enthousiaste en sociale vereniging.Op dit moment ligt ons natuurgrasveld er niet goed bij. Om met de woorden van Victor te spreken “een knollenland is nog een positieve benaming”. Het natuurgrasveld is daarom afgekeurd. Hopelijk kan de gemeente snel aan de slag. De gemeente heeft afgelopen week de nota Sportaccommodatie, tarieven- en subsidiebeleid openbaar gemaakt. In 2008 aangekondigd en bijna 5 jaar later gereed. Voor een kleine vereniging als Fluks is het niet fijn deze nota te lezen. Als dit ook werkelijkheid wordt zal dit grote financiële consequenties voor ons hebben. Het kan toch niet zo zijn dat onze contributie veel hoger wordt dan bij de voetbal en hockey. Korfbal als elitesport? Het bestuur zal op basis van argumenten de politiek in Noordwijk duidelijk maken dat dit de verkeerde weg is.
 
Veel succes komende weken in de competitie!
 
Paul
 
Toegevoegd door: Paul Witteman
 
 
Terug || Voeg een reactie toe!
 

© C.K.V. Fluks 2016                                    Clubhuis: Nieuwe Zeeweg 50         Telefoon: 071-3616617         E-mail:info