Korfbalvereniging Fluks
       HOME    Info    Competitie    Korfbalzaken    Organisatie    Kangoeroe Klup    Lid worden  
     
Beachkorfbal
 
28 February 2013 20:57 uur
Als je naar buiten kijkt denk je voorlopig nog niet aan Beachkorfballen maar de EC is alweer begonnen met de voorbereidingen op het Beachkorfbal 2013 dat dit jaar op 22 juni plaatsvindt. In een lange maar productieve commissievergadering zijn de positieve en negatieve onderdelen van de organisatie van het toernooi tegen elkaar afgewogen en hebben we de speerpunten voor dit jaar bepaald. Veel werk te verrichten, maar gelukkig hebben we nog even...


Vandaag is de nieuwe website, waar vele uren programmeerwerk in verwerkt zijn, online gegaan. In een overzichtelijk, strak jasje vind de bezoeker alle informatie die nodig is. Aanmelden is vanaf vandaag ook mogelijk. Nieuwsgierig? Neem dan alvast een kijkje op www.beachkorfbal.eu.

De volgende stap die de EC gaat nemen is het maken van een inventarisatie van vrijwilligers. In principe benaderen we alle leden (en eventueel ouders van jonge leden) met de vraag wanneer je beschikbaar bent om ons te assisteren. Dit doen we omdat we de afgelopen jaren merken dat er steeds meer werk door steeds minder mensen wordt verricht. Dat is deels onze eigen schuld omdat we misschien niet altijd op tijd of de juiste mensen benaderd hebben. Als we weten wie ons op welk moment wil helpen gaan we alle taken verdelen en benaderen we jullie nogmaals om af te spreken wanneer je verwacht wordt en voor welke "klus". Zo komt het bekende spreekwoord weer om de hoek kijken... 'vele handen maken licht werk'.

Wil je op de hoogte blijven van de voortgang van de organisatie en plannen voor het toernooi "Like" dan de Fluks Beachkorfbal Facebook pagina!
 
Toegevoegd door: Victor Verloop
 
 
Terug || Voeg een reactie toe!
 

© C.K.V. Fluks 2016                                    Clubhuis: Nieuwe Zeeweg 50         Telefoon: 071-3616617         E-mail:info