Korfbalvereniging Fluks
       HOME    Info    Competitie    Korfbalzaken    Organisatie    Kangoeroe Klup    Lid worden  
     
Informatieavond voor ouders van jeugdleden 13 februari 2013
 
26 January 2013 18:15 uur
Beste ouders van de jeugdleden van Fluks,
 
Op woensdag 13 februari aanstaande zal de JTC (jeugd technische commissie) van Fluks een informatieavond organiseren voor de ouders van onze jeugdleden. Doel van deze avond is om u als ouder (nog) wat wijzer te maken over het spelletje korfbal en over de vereniging Fluks. Zo zullen bijvoorbeeld de belangrijkste spelregels aan de orde komen, en zal het een en ander worden verteld over wat het inhoudt als uw kind korfbalt bij Fluks. Uiteraard zal er ook volop ruimte zijn voor vragen van uw kant. 

Teneinde de avond zoveel mogelijk te laten aansluiten bij de informatiebehoefte van u als ouder, kunt u vooraf punten/vragen mailen die u graag behandeld zou willen zien.

De avond zal beginnen om 19.30 uur en zal tot ongeveer 20.30/21.00 uur duren. Locatie is de kantine van Fluks aan de Nieuwe Zeeweg (bij het veld dus); vanaf 19.00 uur staan de koffie en thee klaar.
 
Wilt u deze avond bijwonen, dan vragen wij u om u aan te melden via een e-mail aan jtc@ckvfluks.nl. Geef hierbij even aan met hoeveel personen u komt en of u specifieke vragen/punten heeft ter behandeling.
 
Wij zien u graag op 13 februari!

Vriendelijke groeten,

JTC Fluks,
Nelie van Dam
Marlou Passchier
Manon Oosting
 
Toegevoegd door: Victor Verloop
 
 
Terug || Voeg een reactie toe!
 

© C.K.V. Fluks 2016                                    Clubhuis: Nieuwe Zeeweg 50         Telefoon: 071-3616617         E-mail:info