Korfbalvereniging Fluks
       HOME    Info    Competitie    Korfbalzaken    Organisatie    Kangoeroe Klup    Lid worden  
     
Van de voorzitter...
 
24 November 2012 20:02 uur
Beste Fluksleden,

In het kader van de nieuw te realiseren sporthallen, heeft gemeente Noordwijk ons gevraagd na te denken over het delen van ons sportcomplex (veld) met MSV Handbal. MSV Handbal heeft nu een veld bij de sporthal en de gemeente wil deze ruimte vrijmaken voor een ander doel. Het is een vraag die ons in eerste instantie heeft verrast, maar waar wij niet meteen afwijzend tegenover staan.

Daarom hebben wij afgelopen woensdag 22 november met MSV Handbal van gedachten gewisseld. Het was een oriënterend gesprek dat op een prettige manier verlopen is. Het blijkt dat Fluks en MSV een paar gezamelijke aandachtspunten hebben die, door een goede samenwerking, kans hebben gerealiseerd te worden.

Wat ons betreft is er een basis waarop wij samen met MSV Handbal in gesprek kunnen gaan met de gemeentelijk projectleider van de sporthallen, dhr. Marc van Oostrum. Zoals aangegeven zijn dit oriënterende gesprekken en is er geen sprake van ‘moeten’. We hebben een aantal punten op papier gezet waaraan voldoen moet worden voordat een eventuele samenwerking verdere uitwerking kan krijgen. Ons uitgangspunt daarbij is dat we elkaar als sportverenigingen graag helpen en dat we er beide beter van (moeten) worden.

Wij houden jullie uiteraard op de hoogte van de ontwikkelingen en van de uitkomsten van vervolggesprekken met MSV Handbal en gemeente. Overigens zal een eventuele samenwerking niet eerder gestalte krijgen dan het voorjaar 2014. Voor vragen kan je terecht bij Betty Frans via mail of tel 06 028 20 56 43.

Met vriendelijke groet,
Fluks Bestuur
 
Toegevoegd door: Betty Frans
 
 
Terug || Voeg een reactie toe!
 

© C.K.V. Fluks 2016                                    Clubhuis: Nieuwe Zeeweg 50         Telefoon: 071-3616617         E-mail:info