Korfbalvereniging Fluks
       HOME    Info    Competitie    Korfbalzaken    Organisatie    Kangoeroe Klup    Lid worden  
     
Surprise Avond
 
23 November 2012 0:03 uur
Vrijdag 23 november vond in de Fluks-kantine de Surprise Avond voor de B1 en de C1 plaats. De kinderen namen allemaal een cadeau mee naar de kantine. Eerst werd er pictionary gespeeld; de kinderen moesten twee begrippen die op een kaartje stonden tekenen op een whiteboard. Wanneer de woorden werden geraden, mochten de kinderen een cadeautje pakken.
De 2e ronde werd iets moeilijker. De kinderen moesten nu tekenen met een blinddoek om. Na deze 2e ronde had iedereen een cadeau weten te bemachtigen en mocht het cadeau uitgepakt worden. Tussendoor werd er ook een ‘pubquiz’ gedaan met de kinderen. De kinderen werden verdeeld in vier teams van 3 of 4 personen. De 20 vragen die werden gesteld bestreken verschillende categorieën, zoals: sport, muziek en tv, topografie en nieuws.
De winnaars deze avond waren Wouter, Syb van Beelen, Martijn en Daan. Zij behaalden maarliefst 19 van de 21 punten. De winnaars gingen naar huis met een extra presentje. Al met al was het een gezellige avond!
 
Toegevoegd door: Jordy Oosting
 
 
Terug || Voeg een reactie toe!
 

© C.K.V. Fluks 2016                                    Clubhuis: Nieuwe Zeeweg 50         Telefoon: 071-3616617         E-mail:info