Korfbalvereniging Fluks
       HOME    Info    Competitie    Korfbalzaken    Organisatie    Kangoeroe Klup    Lid worden  
     
Nieuwe voorzitter voor Fluks
 
20 September 2012 22:30 uur

In de afgelopen algemene ledenvergadering (alv) is Betty Frans gekozen tot voorzitter. Komend seizoen zal ze samen met Paul de voorzittershamer hanteren. Dit is de eerste keer dat de functie van voorzitter wordt ingevuld door twee personen. Betty was afgelopen seizoenen actief betrokken bij Fluks als lid van de technische commissie waar ze verantwoordelijk was voor de scheidsrechterszaken. Daarnaast als moeder van twee korfballende zoons en kleinzoon vaak langs het veld te vinden. Één van de belangrijkste taken van Betty en Paul is het starten van de uitvoering van het beleidsplan. Dit plan kreeg in de alv de steun van de leden. In dit plan staan de ambities van Fluks voor de komende jaren. Een leuke, gezellige club met veel jeugdleden die laten zien dat korfbal een fantastische sport is. "Korfbal is voor iedereen" is de slogan hierbij.

In de vergadering is Koos Passchier gekozen als bestuurslid die de jeugd technische commissie vertegenwoordigd. Hij zal samen met de JTC de goede lijn van afgelopen seizoen voortzetten. Het beleidsplan geeft hierbij de richting.

Aan het einde van de alv is de Flukser van het jaar bekend gemaakt. Het bestuur heeft dit jaar niet lang na hoeven denken en Annemieke Zwanenburg deze eer gegeven. Dit werd door de alv met applaus bevestigd. Annemieke heeft afgelopen jaren vele uren in de kantinecommissie en andere ondersteunende activiteiten gestoken en dit willen we belonen met de titel "Flukser van het jaar". De Hans Passchier bokaal zal een mooi plekje krijgen in huize Zwanenburg.

 
Toegevoegd door: Paul Witteman
 
 Bokaal
  
 1 January 1970 1:33 uur
 Annemieke, van harte gefeliciteerd. Je hebt het verdiend.
  
 Toegevoegd door: Tineke Verloop-Korbee
  
 Flukser van het jaar
  
 1 January 1970 1:33 uur
 Dank je wel, Tineke.
Ik was wel verrast! Maar vind het een hele eer!
  
 Toegevoegd door: annemiek zwanenburg
  
 
Terug || Voeg een reactie toe!
 

© C.K.V. Fluks 2016                                    Clubhuis: Nieuwe Zeeweg 50         Telefoon: 071-3616617         E-mail:info