Korfbalvereniging Fluks
       HOME    Info    Competitie    Korfbalzaken    Organisatie    Kangoeroe Klup    Lid worden  
     
Van de voorzitter ......
 
9 September 2012 15:04 uur
Een nieuw seizoen met nieuwe kansen. Niet alleen op sportiefvlak maar ook op bestuurlijk vlak. Iedereen heeft afgelopen week de agendaontvangen voor de algemene ledenvergadering. Leden en ook ouders van leden zijnvan harte welkom dinsdag 11 september aanstaande. Waarom moet je komen? Laat ikje proberen te overtuigen met een paar redenen waarom.

Reden 1.
Het is crisis en de koffie is gratis. Bespaar je weer even.

Reden 2.
Nieuwe voorzitter en bestuurslid.
We zijn blij dat Koos Passchier bereid is om aan te tredenals nieuw bestuurslid. Hij zal in bestuur de Jeugd Technische Commissie (JTC)vertegenwoordigen. Vorig jaar heeft de JTC goede zaken gedaan en we hebben hetvertrouwen dat de JTC en Koos deze lijn doorzetten. Afgelopen weken hebben weook gezocht naar een nieuwe voorzitter. Een paar dagen geleden gaf Betty Fransaan hier open voor te staan. Omdat ik o.a. de beslommeringen met gemeente (zie reden4) goed wil afronden, zullen we komend seizoen samen de voorzittershamer hanteren.In deze ‘duo baan’ zullen wij elkaar prima aanvullen is mijn verwachting.

Reden 3.
Betrokkenheid bij de vereniging. Als bestuur zijn we blijmet het gestelde vertrouwen dat we van de leden krijgen elk seizoen. De ééndoet dit door weg te blijven en de ander door te komen. Het mag duidelijk zijndat het bestuur dit laatste op prijs stelt.

Reden 4.
De gemeente heeft het streven om alle sportaccommodatiesonder te brengen in stichtingen. Hierbij heeft de gemeente een financieelvoordeel doordat de BTW op alle investeringen niet voor rekening van degemeente komen. Misschien een beetje simpel gezegd maar Peter zal in devergadering in begrijpelijke taal toelichten. Het bestuur hoort graag hoe deleden hierover denken.

Tot dinsdag20:00 uur in de kantine!!!
Paul
 
Toegevoegd door: Paul Witteman
 
 
Terug || Voeg een reactie toe!
 

© C.K.V. Fluks 2016                                    Clubhuis: Nieuwe Zeeweg 50         Telefoon: 071-3616617         E-mail:info