Korfbalvereniging Fluks
       HOME    Info    Competitie    Korfbalzaken    Organisatie    Kangoeroe Klup    Lid worden  
     
22 september: Quiz Night
 
21 August 2012 17:20 uur
Op zaterdag 22 september staat de eerste Fluks Quiz Night van het nieuwe seizoen op het programma. Gelet op de grote belangstelling voor de voorgaande edities hanteren we ook deze keer een limiet voor het aantal teams dat mee kan doen. Twintig teams is het maximum. Wil je meedoen? Dan kun je vanaf heden een team opgeven via het mailadres fluksquiz@gmail.com!
Voor wie onbekend is met het fenomeen 'kroegquizzen': de Fluks Quiz Night is een avondvullend toernooi waarin teams van maximaal vier personen onder het genot van een drankje vragen beantwoorden en tegen elkaar strijden voor de eerste plek en de bijbehorende hoofdprijs. Er zijn acht rondes, waaronder een afbeeldingenronde en een muziekronde. Wie weet het meest? Heb je een brede algemene kennis of ben jij iemand die allerlei nutteloze feiten onthoudt? Heb je veel kennis van muziek of weet jij altijd wie de hoofdrolspeler in een film is? Het is een quiz met allerlei soorten vragen. Iedereen weet dus wel iets. Om een idee te krijgen kun je hier de vragen van de vorige keren bekijken.
Tip: zorg binnen je team voor variatie in leeftijd en interesses. Of maak een team met vrienden en familie. Een team bestaat uit minimaal twee en maximaal vier personen. Denk ook alvast na over een originele teamnaam. Op de avond zelf kun je je alleen nog inschrijven als de limiet van twintig teams nog niet gehaald is.
De bar is vanaf 20.00 uur geopend en om 20.30 uur begint de quiz.
 
Toegevoegd door: Maarten Dekker
 
 
Terug || Voeg een reactie toe!
 

© C.K.V. Fluks 2016                                    Clubhuis: Nieuwe Zeeweg 50         Telefoon: 071-3616617         E-mail:info