Korfbalvereniging Fluks
       HOME    Info    Competitie    Korfbalzaken    Organisatie    Kangoeroe Klup    Lid worden  
     
Beachkorfbal 2012
 
21 June 2012 23:02 uur
Zaterdag is het zo ver, de afsluiting van het korfbalseizoen is dan een feit. De inschrijving voor het C.K.V. Fluks Beachkorfbal 2012 is inmiddels gesloten, met een deelnemersveld van 106 teams mogen we ons ook dit jaar weer het grootste Beachkorfbaltoernooi ter wereld noemen! We zijn blij dat jullie deze dag samen met ons komen beleven!

In dit bericht brengen we je op de hoogte van de belangrijkste zaken rond het toernooi.

Vanaf 6:30 uur verzamelen we op het strand voor het opbouwen van de tent en velden. Iedereen die zich opgegeven heeft wordt dan verwacht. We kunnen nog best wat extra hulp gebruiken. Schroom dus niet om te komen!

Het toernooi vangt om 10:30 uur aan wij verzoeken één persoon per team zich om 10:00 uur te melden bij de leiding in de witte tent op het strand. Bij het melden krijgen jullie een envelop mee met daarin het volgende:

- Programma boekje
- Fluitje
- Overzicht met te fluiten wedstrijden
- Evt. bestelde barbecue kaarten
- Evt. bestelde overnachtingkaarten

We zoeken nog wat personen die een extra wedstrijdje willen fluiten. Vind je dit leuk, meld dit dan even bij aankomst bij de wedstrijdleiding. We zouden er erg blij mee zijn!

Het toernooi wordt gehouden bij hoofdsponsor beachclub “De Koele Costa” en "Strandhuisjes Noordwijk" aan de rechter zijde onderaan afrit 21. Het wedstrijdprogramma staat inmiddels op www.beach-korfbal.nl. Mocht het weer dermate slecht zijn dat spelen niet verantwoord is, dan wordt op de website zo spoedig mogelijk aangegeven dat het toernooi niet doorgaat.

Het strand ligt vol met stukjes schelp die soms erg scherp zijn. We adviseren iedereen dan ook een paar oude sokken te dragen tijdens het spelen van de wedstrijden. Wij verzoeken je dit door te geven aan alle spelers!!!

Het feest met thema "Full Moon Party" is natuurlijk ook voor Fluks-leden en al jullie vrienden.
 
Toegevoegd door: Victor Verloop
 
 
Terug || Voeg een reactie toe!
 

© C.K.V. Fluks 2016                                    Clubhuis: Nieuwe Zeeweg 50         Telefoon: 071-3616617         E-mail:info