Korfbalvereniging Fluks
       HOME    Info    Competitie    Korfbalzaken    Organisatie    Kangoeroe Klup    Lid worden  
     
Seizoensafsluiting...
 
4 June 2012 17:37 uur
De competitie is inmiddels al weer helemaal voorbij. Voordat iedereen lekker met vakantie gaat, moet het korfbalseizoen natuurlijk eerst nog goed worden afgesloten.

Dat kunnen alle Fluksleden doen op zaterdag 9 juni. Op die dag organiseert de EC namelijk een gezellig eindfeest. De dag zal verschillende elementen bevatten. De dag vangt aan om 10.30 uur en zal doorgaan tot 23:00 uur.

Levend Ganzenbord
De dag begint om 10:30 uur voor de jongere jeugd en hun vrienden, vaders, moeders, broers, zussen, opa's, oma's enz. Hierbij gaat het om teamwork en vooral om heel veel plezier! Ook als je geen team kunt maken mag je hieraan meedoen iedereen wordt gewoon door elkaar ingedeeld. Om 13:00 uur is deze activiteit afgelopen maar jullie kunnen natuurlijk allemaal gezellig blijven kijken naar het schutterstoernooi. Aanmelden voor het Levend Ganzenbord doe je vanaf 10:00 uur in de kantine.

Het vrienden en familie toernooi Schutterstoernooi! 13.00 uur
In verband met een zeer gering aantal inschrijvingen hebben we besloten deze activiteit om te zetten naar een schutters toernooi. Aanmelden hiervoor kan tot zaterdag 13.00 uur maar het liefst eerder per e-mail: ecmail@ckvfluks.nl. Meedoen kan vanaf de B1. Tot nu toe aangemeld zijn:
[bijgewerkt tot vrijdag 17.30 uur]

Anne Passchier & Christel Zwanenburg Jordy Oosting & Liseth Passchier
Jan Passchier & Maurits van der Vos Arno van Haarlem & Erik Caspers
Suzanne Zwanenburg & Manon Oosting Marloes Varkevisser & Carine Varkevisser
Romy Jongsma & Patrick Slats Koen van Asten & Jan van Asten
Marleen Passchier & Thilly Passchier  Lot van der Vos & Jelle Scheer
Andries de Boer & Koos Passchier Lisa Don & Vincent van Westerop
Gideon Biesheuvel & Bram Baalbergen Bart Lumoindong & Daan Passchier
Annemarie van Drongelen & Jan van Drongelen Annemiek Alblas & Jos de Krijger
Francoise Romijn & Jelle Smit Julia Prook & Maayke Griffioen
Jessica van Iterson & Johan van Hameren Quirina Van Huis & ??
Dafne Adarkwah & Marlou Passchier Annemiek Zwanenburg & Kees Zwanenburg
Loes van Duijn & Paul Witteman  


Eten!
Na het toernooi is het etenstijd. Het is zomer, hopelijk mooi weer en dus kunnen we lekker uit één hele grote hapjespan gaan eten. Ook hiervoor moet je je aanmelden. Dit kan op de lijst in de kantine of per mail naar ecmail@ckvfluks.nl. De kosten voor het eten bedragen 5 euro PP.

En dan…
Na het eten is het tijd voor (jullie hadden het waarschijnlijk al verwacht) Nederland - Denemarken op groot scherm! En (misschien afhankelijk van het resultaat van deze wedstrijd) nog een kort feestje. 23.00 uur sluiten we de deuren en wordt er nog even schoongemaakt. Geen groot feest tot in de late uurtjes dus, maar wees gerust, zo'n feest komt er dit seizoen zeker nog!

Beachkorfbal!!!
We hebben het eindfeest dan misschien op 9 juni gepland, de allerlaatste activiteit staat pas op 23 juni op de kalender. Evenals de afgelopen jaren organiseerd Fluks weer het grootste en leukste beachkorfbaltoernooi ter wereld! Hiervoor zullen de komende weken weer veel vrijwilligers gevraagd worden om ons te helpen met de organisatie. We hebben op allerlei vlakken mensen nodig dus er zit altijd wel iets bij dat je kan doen.

Zelf meedoen kan natuurlijk ook! Overleg met je team of jullie mee willen doen en of er genoeg mensen aanwezig zijn. Heb je een team compleet, geef dit dan door aan Victor. Je wordt dan (kosteloos) aangemeld op www.beach-korfbal.nl. Alle teams vanaf de C1 kunnen zich opgeven. Inmiddels zijn Fluks 1, 2, 3, 5 B1 en C1 al aangemeld.

Na het toernooi op het strand verhuizen we naar het clubhuis waar een gezellige barbecue gehouden wordt en een groot feest gegeven wordt. Wil je mee barbecueen? Meld je dan zelf aan op www.beach-korfbal.nl en zorg dat je de factuur die je na aanmelding krijgt betaald hebt voor de aangegeven datum! Wacht niet te lang met aanmelden, er zijn "maar" 225 barbecue kaartjes beschikbaar.

Het feest is voor alle Fluks-leden en introduce's gratis toegankelijk en belooft net als voorgaande edities weer een spetterend feest te worden dat je niet wilt missen!

Heb je vragen? Schroom niet om ze ons te stellen!

Groeten,

de Evenementen Commissie
 
Toegevoegd door: Victor Verloop
 
 
Terug || Voeg een reactie toe!
 

© C.K.V. Fluks 2016                                    Clubhuis: Nieuwe Zeeweg 50         Telefoon: 071-3616617         E-mail:info