Korfbalvereniging Fluks
       HOME    Info    Competitie    Korfbalzaken    Organisatie    Kangoeroe Klup    Lid worden  
     
Van de voorzitter ......
 
25 May 2012 14:07 uur
Afgelopen weekend was een uniek weekend. Alle jeugdteams werden kampioen. Vooraf niet geheel verwacht. Waar het ene team met overmacht kampioen is geworden, behaalde het andere team dit doordat de concurrentie punten liet liggen. Samen met de prestaties van de senioren wordt hiermee in juni de veldcompetitie mooi afgesloten. Het eerste team heeft wat mij betreft de lijn van afgelopen jaren doorgezet. Op een snelle wijze is na de zaal het behoud in de tweede klasse veiliggesteld. Ook in de laatste wedstrijden waarin enkele spelers uit het tweede team de kans kregen werden knap de punten behaald. Het tweede team heeft door enkele opeenvolgende overwinningen degradatie afgewend. De laatste overwinning op de, toen nog, ongeslagen kampioen is daar een voorbeeld van.

Voordat we het seizoen afsluiten staan er nog mooie dingen te gebeuren. Pinksterkamp, seizoensafsluiting en het beachkorfbaltoernooi om maar te noemen. Voor volgend seizoen moeten nog enkele zaken  op de rit worden gezet. De teamindeling maken, de begroting opstellen en de doelen formuleren voor komend seizoen. Voor dit laatste gaan we begin juni met het bestuur, de JTC en enkele leden/ouders een avond bij elkaar zitten. Een belangrijk aspect daarbij is onze jeugd en de terugloop de afgelopen seizoenen. We willen graag kijken naar de toekomst en de vraag beantwoorden waar we met Fluks willen staan over 3 tot 5 jaar. De vervolgvraag is hoe we denken daar te komen en wat is daarvoor nodig. Als je mee wilt denken, schuif dan aan op dinsdag 5 juni as. om 20.00 uur in het clubhuis.

Op uitnodiging van de gemeente hebben we vorige week een presentatie gekregen over het (globaal) ontwerp van de nieuwe sporthallen. Mooie plaatjes en een 3D animatie gaven een goed beeld van onze toekomstige binnensportaccommodatie. Ik moet zeggen dat ik onder de indruk was. De architect (Van Egmond) heeft de wensen van de toekomstige gebruikers op een goede manier vertaald. Met name hoe de horeca een plaats heeft gekregen stemde mij tot tevredenheid. De gemeenteraad is nu verder aan zet.
 
Toegevoegd door: Paul Witteman
 
 
Terug || Voeg een reactie toe!
 

© C.K.V. Fluks 2016                                    Clubhuis: Nieuwe Zeeweg 50         Telefoon: 071-3616617         E-mail:info