Korfbalvereniging Fluks
       HOME    Info    Competitie    Korfbalzaken    Organisatie    Kangoeroe Klup    Lid worden  
     
Is jouw tas al ingepakt?
 
22 May 2012 23:05 uur
Komende vrijdag is het al zo ver, dan vertrekken we naar Kootwijk voor een super Pinksterkamp! Inschrijven kon via de website en dat is massaal gedaan! Op de Pinksterkamppagina's kan je zien wie er allemaal mee gaan. Hier vind je ook antwoord op al je vragen. Heb je (of je ouders) na het lezen van deze pagina's nog vragen? Dan kan je (of je ouders) bellen met Victor Verloop (06-28172628). Gebruik bij het inpakken van je tas de checklist zodat je niets kan vergeten.

Heb je je aangemeld maar nog niet betaald? Zorg dan dat je de factuur die je gemaild hebt gekregen zo snel mogelijk betaalt! Ook de voorwaarden moeten door de ouders ondertekend en ingeleverd worden. Dit kan komende donderdag in de kantine.

De ouders van onderstaande kinderen hebben zich opgegeven om te rijden:

Heen:
Marlies Noordhoek, Demi van Duin, Syb Alkemade, Joek Kwakernaak, Jesse Gerrits, Femke van der Drift, Sanne J. Heemskerk, Bram Baalbergen en Lizelotte van der Wiel.

Terug:
Jesse Gerrits, Daan Steenvoorden, Maarten Chin-Chan-Sen, Sanne J. Heemskerk, Daan Passchier, Martijn van Leeuwen, Wouter Westgeest, Jelle Steenkist  en Neline Mourits.

Voor de heen- en terugweg zijn er ruim voldoende ouders die zich opgegeven hebben om te rijden. Als het voor iemand toch niet uitkomt om te rijden, dan is dit dus geen probleem. Wel even melden (liefst per mail) zodat we wel zeker weten dat we genoeg plekken houden.

We verwachten de chauffeurs maandag om 12.00 uur op het kampterrein zodat we om 12.30 uur met de hele groep gelijktijdig richting Noordwijk kunnen rijden. In de kantine zal nog wat te drinken klaarstaan voor de chauffeurs en kinderen waarna we afscheid nemen en iedereen weer naar huis gaat.
 
Toegevoegd door: Victor Verloop
 
 kamp
  
 1 January 1970 1:33 uur
 Hallo allemaal, hartstikke bedankt voor het leuke en gezellige kamp 2012! Marlies is nog steeds niet uitgepraat. Vooral het voetbal spel vond ze geweldig.
Leiding en organisatoren BEDANKT
  
 Toegevoegd door: irene filippo
  
 
Terug || Voeg een reactie toe!
 

© C.K.V. Fluks 2016                                    Clubhuis: Nieuwe Zeeweg 50         Telefoon: 071-3616617         E-mail:info