Korfbalvereniging Fluks
       HOME    Info    Competitie    Korfbalzaken    Organisatie    Kangoeroe Klup    Lid worden  
     
Fluks Koele Costa speelt knap gelijk tegen titelkandidaat
 
20 May 2012 16:34 uur
NOORDWIJK – Fluks Koele Costa heeft zaterdag een knap gelijkspel uit het vuur gesleept tegen DES. Fluks, dat speelde met een sterk aangepaste jonge ploeg, wist goed mee te komen met de bezoekers die nog uitzicht hadden op de titel. Na 70 minuten stond er 11-11 op het scorebord.

Fluks stond op de beginfase na, vrijwel de gehele wedstrijd aan de verkeerde kant van de score, maar wist altijd de aansluiting met DES te behouden. De bezoekers waren de favoriet voor de winst, maar waren niet scherp genoeg in de afronding om dit ook in de score tot uitdrukking te brengen. Fluks, dat niet op het veld stond met haar vaste eerste team, maar met een bonte mix van spelers, speelde erg knap en wist op cruciale momenten te scoren. Een erg spannende slotfase, waarin beide ploegen nog voldoende kansen kregen twee punten aan het duel over te houden, deed het duel eindigen in een misschien wel meest terecht gelijkspel.

Eerder op de middag had Fluks 2 al met overtuigende cijfers afgerekend met SDO. Deze ploeg had op het veld nog geen duel verloren en was al kampioen, maar de Noordwijkers lieten zien dat dergelijke statistieken er zijn om mee af te rekenen. Bij de rust was er al een voorsprong van 7-1 en na rust gingen de blauw-witten door waar ze gebleven waren en lieten SDO geen moment in de waan ook hier te kunnen winnen. Een overtuigende 14-3 overwinning zorgde voor tevreden spelers en het goede voorbeeld voor het eerste team.

De zaterdagmiddag had voor Fluks nog meer moois in petto. Zowel de F1, E1, D1, C1 als de B1 waren al of werden eerder op de dag kampioen. Een ongekend unieke prestatie! Taart, (kinder)champagne, vele kampioenen, een lekkere lentezon en een aansluitende BBQ op het Fluksterrein zorgden voor een bijzonder mooie zaterdag.
 
Toegevoegd door: Jordy Oosting
 
 
Terug || Voeg een reactie toe!
 

© C.K.V. Fluks 2016                                    Clubhuis: Nieuwe Zeeweg 50         Telefoon: 071-3616617         E-mail:info