Korfbalvereniging Fluks
       HOME    Info    Competitie    Korfbalzaken    Organisatie    Kangoeroe Klup    Lid worden  
     
Seizoensafsluiting
 
12 May 2012 22:02 uur
Nog een paar wedstrijden en dan kunnen de schoenen weer in het vet. Het seizoen loopt alweer op zijn eind en iedereen begint zin te krijgen in de vakanties. Hetgeen dat zeker nog moet gebeuren is het korfbalseizoen leuk afsluiten.

Dat kunnen alle Fluksleden doen op zaterdag 9 juni. Voor die dag organiseert de EC namelijk een gezellig eindfeest. De dag zal verschillende elementen bevatten. Na enkele jaren van afwezigheid is er weer een vrienden en familie toernooi. Daarbuiten zijn er ook leuke activiteiten voor de jongere jeugd en hun vriendjes/vriendinnetjes en ouders. De dag vangt aan om 10.30 uur en zal doorgaan tot 23:00 uur.

Het vrienden en familie toernooi
Maak een team van minimaal 4 personen, verzin een leuke naam en mail je aanmelding (graag alle deelnemers vermelden) door naar de EC. Je gaat dan met je team een korfbaltoernooi spelen tegen andere vrienden teams. Iedereen van de B en hoger mag een team inschrijven. Het vrienden en familietoernooi begint om 13:00 uur.

Levend Ganzenbord
De dag begint om 10:30 uur voor de jongere jeugd en hun vrienden, vaders, zussen, buurmannen, opa's, enz. Hierbij gaat het om teamwork en vooral om heel veel plezier! Ook als je geen team kunt maken mag je hieraan meedoen senioren, vrienden en jeugd worden gewoon door elkaar ingedeeld. Om 13:00 uur is deze activiteit afgelopen maar jullie kunnen natuurlijk allemaal gezellig blijven kijken naar het vrienden en familie toernooi en er zullen ook nog andere leuke dingen te doen zijn.

Eten!
Na het toernooi is het etenstijd. Het is zomer en hopelijk mooi weer dus kunnen we lekker uit één hele grote hapjespan gaan eten. (Ook dit jaar weer verzorgd door Keurslager Krijn vd Bent) Ook hiervoor moet je je aanmelden op de lijst in de kantine of per mail en een kleine vergoeding van 5 euro betalen.

En dan…
Na het eten is het tijd voor (jullie hadden het waarschijnlijk al verwacht) Nederland - Denemarken op groot scherm! En (misschien afhankelijk van het resultaat van deze wedstrijd) nog een kort feestje. 23.00 uur sluiten we de deuren en wordt er nog even schoongemaakt. Geen groot feest tot in de late uurtjes dus, maar wees gerust, zo'n feest komt er dit seizoen zeker nog!

Beachkorfbal!!!
We hebben het eindfeest dan misschien op 9 juni gepland, de allerlaatste activiteit staat pas op 23 juni op de kalender. Evenals de afgelopen jaren organiseerd Fluks weer het grootste en leukste beachkorfbaltoernooi ter wereld! Hiervoor zullen de komende weken weer veel vrijwilligers gevraagd worden om ons te helpen met de organisatie. We hebben op allerlei vlakken mensen nodig dus er zit altijd wel iets bij dat je kan doen.

Zelf meedoen kan natuurlijk ook! Overleg met je team of jullie mee willen doen en of er genoeg mensen aanwezig zijn. Heb je een team compleet, geef dit dan door aan je trainer of aan Victor. Je wordt dan (kosteloos) aangemeld op www.beach-korfbal.nl. Alle teams vanaf de C1 kunnen zich opgeven.

Na het toernooi op het strand verhuizen we naar het clubhuis waar een gezellige barbecue gehouden wordt en een groot feest gegeven wordt. Wil je mee barbecueen? Meld je dan zelf aan op www.beach-korfbal.nl en zorg dat je de factuur die je na aanmelding krijgt betaald hebt voor de aangegeven datum! Wacht niet te lang met aanmelden, er zijn "maar" 225 barbecue kaartjes beschikbaar.

Het feest is voor alle Fluks-leden en introduce's gratis toegankelijk en belooft net als voorgaande edities weer een spetterend feest te worden dat je niet wilt missen.

Heb je vragen? Schroom niet om ze ons te stellen!

De EC
 
Toegevoegd door: Victor Verloop
 
 
Terug || Voeg een reactie toe!
 

© C.K.V. Fluks 2016                                    Clubhuis: Nieuwe Zeeweg 50         Telefoon: 071-3616617         E-mail:info