Korfbalvereniging Fluks
       HOME    Info    Competitie    Korfbalzaken    Organisatie    Kangoeroe Klup    Lid worden  
     
Fluks 1 verliest, Fluks 2 pakt belangrijke punten
 
29 April 2012 20:00 uur
NOORDWIJK - Afgelopen zaterdag hebben Fluks Koele Costa en bezoeker De Vinken de punten eerlijk verdeeld. Fluks 2 boekte een belangrijke overwinning, terwijl Fluks’ hoofdmacht niet opgewassen bleek tegen De Vinken 1.

Fluks Koele Costa kende een onfortuinlijke beginfase en keek binnen 10 minuten tegen een forse 0-6 achterstand aan. De Vinken wist deze vliegende start niet door te trekken, maar bouwde de voorsprong in de volgende 25 minuten toch gestaag uit tot 1-9.

In het tweede bedrijf kwamen de Noordwijkers iets beter in hun spel en werd secuurder met de kansen omgesprongen. De bezoekers waren toen echter al zo ver uitgelopen, dat zij de wedstrijd comfortabel konden uitspelen (eindstand 6-17). Een lichtpuntje in het treffen met De Vinken was het prima debuut van de 16-jarige Anna Kloos.

Fluks 2 beleefde een succesvollere middag. Tegen het in degradatienood verkerende De Vinken 2 kwamen de punten nooit in gevaar. In de eerste helft liet Fluks de opponent nog enigszins meekorfballen (6-3 ruststand), maar na rust gooiden de Noordwijkers alle schroom van zich af en liepen zij eenvoudig uit naar een 14-4 eindstand. Fluks’ tweede team doet hiermee goede zaken in de strijd om lijfsbehoud in de 3e klasse.

Fluks 1 - De Vinken 1 6-17 (1-9)
Fluks 2 - De Vinken 2 14-4 (6-3)
 
Toegevoegd door: René Spaanderman
 
 
Terug || Voeg een reactie toe!
 

© C.K.V. Fluks 2016                                    Clubhuis: Nieuwe Zeeweg 50         Telefoon: 071-3616617         E-mail:info