Korfbalvereniging Fluks
       HOME    Info    Competitie    Korfbalzaken    Organisatie    Kangoeroe Klup    Lid worden  
     
Sportieve dag bij het Fluks Sport Fun Toernooi
 
22 April 2012 15:14 uur
Afgelopen zaterdag waren er op het Fluks-terrein aan de Nieuwe Zeeweg geen wedstrijden voor de verschillende Fluks teams, maar stond het jaarlijkse Fluks Sport Fun weer op het programma. Het toernooi, dat voorheen bekend stond als schoolkorfbaltoernooi, biedt aan alle kinderen van de groepen drie tot en met zes een sportieve dag, en een gezellige kennismaking met de sport korfbal.

Hoewel de dag druilerig begon, verliep het toernooi met prima weersomstandigheden. De start van het toernooi viel gelijk met het doorbreken van de zon.
Meer dan 70 kinderen, vele familieleden en behulpzame Fluksers zorgden voor een bedrijvige middag op en rond het kunstgrasveld waarop de wedstrijden werden afgewerkt. Fanatiek en enthousiast speelden de kinderen vele korte wedstrijden, gecoacht door Fluksers uit verschillende teams.

De uiteindelijke winnaar van de groepen 3/4 was het team De Snelle Jaguars van de Zeehonk. In de categorie groep 5/6 waren er, na een spannende finale die gelijk eindigde, twee winnaars, namelijk De Geen idees en Familie Baaksma, beiden van de Hoffenne.

Al met al dus een zeer geslaagde dag, die volgend jaar zeker weer een vervolg zal gaan krijgen. Overigens mogen alle kinderen die met het toernooi hebben meegedaan op maandag 23 april en maandag 14 mei nog een keer komen meetrainen. Namens Fluks iedereen die heeft meegeholpen, bedankt!

 
Toegevoegd door: Jordy Oosting
 
 
Terug || Voeg een reactie toe!
 

© C.K.V. Fluks 2016                                    Clubhuis: Nieuwe Zeeweg 50         Telefoon: 071-3616617         E-mail:info