Korfbalvereniging Fluks
       HOME    Info    Competitie    Korfbalzaken    Organisatie    Kangoeroe Klup    Lid worden  
     
Fluks Koele Costa onderuit bij Velocitas
 
15 April 2012 17:29 uur
Fluks Koele Costa heeft zaterdag de uitwedstrijd tegen Velocitas verloren. De Noordwijkers konden een sterke start niet continueren en moesten uiteindelijk met 13-11 hun meerdere erkennen in de koploper uit Leiderdorp. Christel Zwanenburg, aanvoerder Erik Caspers (2) en Arno van Haarlem brachten Fluks in twintig minuten tijd op een 2-4 voorsprong, wat op dat moment een terechte beloning was voor uitstekend, volwassen veldspel. In het laatste kwartier van de eerste helft nam Velocitas het heft in handen, om dat na 6-5 bij rust ook niet meer af te staan. Bij 13-8 was het verschil het grootst, waarna goals van Van Haarlem, Caspers (zijn vierde van de middag) en Jordy Oosting de score nog een wat dragelijker aanzicht gaven.
Fluks speelt op zaterdag 28 april zijn volgende wedstrijd, thuis tegen De Vinken. Aanvang 15.30 uur op het sportpark aan de Nieuwe Zeeweg.
Velocitas-Fluks 13-11 (6-5). Doelpunten Fluks: Erik Caspers 4, Arno van Haarlem 3, Christel Zwanenburg, Rosalie de Boer, Suzanne Zwanenburg, Jordy Oosting.
 
Toegevoegd door: Maarten Dekker
 
 
Terug || Voeg een reactie toe!
 

© C.K.V. Fluks 2016                                    Clubhuis: Nieuwe Zeeweg 50         Telefoon: 071-3616617         E-mail:info