Korfbalvereniging Fluks
       HOME    Info    Competitie    Korfbalzaken    Organisatie    Kangoeroe Klup    Lid worden  
     
Krachtig beginoffensief levert Fluks Koele Costa de volle buit op
 
1 April 2012 16:24 uur
IJSSELSTEIN – Fluks Koele Costa heeft zaterdag bij de hervatting van de veldcompetitie gedaan wat mocht worden verwacht. De Noordwijkers wonnen hun eerste veldwedstrijd uit bij Fortissimo met 10-17 en staan nu op een gedeelde derde plaats.

De ploeg van trainer Martin Ouwerkerk speelde in een iets gewijzigde opstelling ten opzichte van het zaalseizoen. Jordy Oosting is terug in de ploeg, daarnaast speelt ook Dafne Adarkwah nu voor vast in het eerste team. Fortissimo had in de voorgaande zeven duels slechts twee punten weten te verzamelen en dus was de opdracht voor Fluks eenvoudig: twee punten mee naar huis nemen. De beginfase maakte duidelijk dat Fluks inderdaad met dit doel voor ogen aan de wedstrijd was begonnen. Er werd snel gecombineerd en de kansen werden scherp afgerond. De thuisploeg werd in deze fase volledig overlopen en de Noordwijkers hadden er na twintig minuten al tien goals in liggen. Maar hierna begon het geoliede aanvalsspel enigszins vast te lopen. Concentratiegebrek en een tekort aan scherpte in de afronding maakte dat Fluks een klein kwartier niet meer tot scoren kwam. Bij rust was de stand 4-10.

De tweede helft begon weer wat feller en leverde wat goals op, maar Fortissimo begon ook vrijer te spelen en meer te scoren. In de problemen kwamen de Noordwijkers nimmer meer, maar de ploeg die in de zaal nog de minste tegentreffers incasseerde, moest toch nog zes tegendoelpunten toestaan. In de slotfase mochten Patricia de Roode en Alex Passchier nog invallen, hetgeen voor Alex zijn debuut in het vlaggenschip betekende.

Fluks kan zich nu gaan opmaken voor het thuisduel met Viking 1, een ploeg die tot dusver een punt minder verzamelde. Aanvang van dit duel: 15.30 uur op Sportpark Nieuwe Zeeweg.

Fortissimo 1 – Fluks 1 10–17 (4–10). Doelpuntenmakers Fluks Koele Costa: Arno van Haarlem 4; Erik Caspers, Suzanne Zwanenburg 3; Thomas de Boer, Christel Zwanenburg, Jordy Oosting 2; Dafne Adarkwah 1.
 
Toegevoegd door: Jordy Oosting
 
 
Terug || Voeg een reactie toe!
 

© C.K.V. Fluks 2016                                    Clubhuis: Nieuwe Zeeweg 50         Telefoon: 071-3616617         E-mail:info