Korfbalvereniging Fluks
       HOME    Info    Competitie    Korfbalzaken    Organisatie    Kangoeroe Klup    Lid worden  
     
Charlie's Angels wint quiz
 
1 April 2012 19:18 uur

Het team Charlie's Angels heeft zaterdagavond de zevende editie van de Fluks Quiz Night gewonnen. In een wederom bomvolle kantine haalden Charlie Versteege, Frank van Meijgaarden, Aad van Meijgaarden en Erik Caspers 63,5 van de maximaal haalbare 80 punten, waarmee ze Sportief Tegen Wil En Dank (winnaar van de vorige keer) en De Sjaak achter zich lieten. In totaal deden dit keer 22 teams mee aan de quiz. Je kunt hier de vragen nog eens rustig teruglezen. De volgende quiz wordt begin september gehouden.

 
Toegevoegd door: Maarten Dekker
 
 foutje van de jury......
  
 1 January 1970 1:33 uur
 Het was weer een bijzonder geslaagde avond. Het is een eer uitgenodigd te worden voor het team van Erik, Charles en Frank, zeker als je dan met dit team uitendelijk als winnaar uit de bus komt. Maar toch één punt van kritiek op de jury, namelijk op de vraag: \\\" Wat is het Spaanse woord voor VOS\\\" had ook het antwoord RAPOSO goedgekeurd moeten worden; zie Prisma woordenboekje N-SP. Aan de rangschikking verandert dit niks,onze score zou echter nog 1 punt hoger zijn geweest!
  
 Toegevoegd door: Aad van Meijgaarden
  
 foutje van de jury......
  
 1 January 1970 1:33 uur
 Dat zoeken we op!
  
 Toegevoegd door: Astrid Joosten
  
 
Terug || Voeg een reactie toe!
 

© C.K.V. Fluks 2016                                    Clubhuis: Nieuwe Zeeweg 50         Telefoon: 071-3616617         E-mail:info