Korfbalvereniging Fluks
       HOME    Info    Competitie    Korfbalzaken    Organisatie    Kangoeroe Klup    Lid worden  
     
Van de voorzitter ......
 
9 March 2012 16:21 uur
De zaalperiode loopt weer ten einde. Kampioenschappen bij de jeugd, goede resultaten van het eerste team zijn wat mij betreft goede sportieve prestaties. Afscheid van de sporthal en weer naar ons eigen clubhuis. De onderhoudscommissie is in februari druk bezig geweest met het plaatsen van een nieuwe keuken. Na 19 jaar was dit nodig. Het resultaat mag er zijn. Kom snel kijken! Een goed moment hiervoor is zaterdag 7 april as. Op deze dag worden de eerste veldwedstrijden voor de competitie gespeeld. Daarnaast wordt de nieuwe keuken in gebruik genomen, de calimerokorf (geschonken door SNS bank) wordt onthuld en de kampioenenparade van de zaalkampioenen vindt plaats. Genoeg redenen zou ik zeggen.

Enkele weken geleden ben ik met enkele sponsors en bestuursleden op bezoek geweest bij TOP uit Sassenheim. Op uitnodiging van hun business club hebben we daar een hapje en drankje genuttigd en genoten van een korfballeaguewedstrijd. Een mooie manier om te kijken hoe zij het doen en om onze sponsors te bedanken voor de (financiele) bijdrage die ze leveren. Wat mij betreft een geslaagd initiatief.

Voor mij is dit seizoen mijn laatste seizoen als voorzitter. Na zes jaar is het tijd om het stokje over te geven aan iemand anders. In deze jaren hebben we stappen vooruit gezet. Financieel zijn we gezond, onze accommodatie is een pareltje en sportief zijn we uitgekomen op het niveau dat we voor ogen hadden. Natuurlijk zijn er ook teleurstellingen. We hebben nog steeds geen fantsoenlijke binnensport accommodatie en het aantal jeugdleden is de laatste jaren gedaald. We blijven hard bezig om hierin verandering te brengen. Komende jaren vragen zowel mijn privé als zakelijke activiteiten echter veel tijd en energie. Waar nodig blijf ik wel graag mijn bijdrage leveren. Als scheidsrechter, supporter van Loes, sponsor of in een andere rol.
 
Toegevoegd door: Paul Witteman
 
 
Terug || Voeg een reactie toe!
 

© C.K.V. Fluks 2016                                    Clubhuis: Nieuwe Zeeweg 50         Telefoon: 071-3616617         E-mail:info