Korfbalvereniging Fluks
       HOME    Info    Competitie    Korfbalzaken    Organisatie    Kangoeroe Klup    Lid worden  
     
Werken loont, Fluks 4 pakt wederom de winst
 
31 January 2012 22:06 uur
Fluks 4 moest zaterdag aantreden tegen Tempo uit Alphen a/d Rijn. Twee ploegen die aardig aan elkaar gewaagd zijn. Bas is helaas geveld door een hernia en een tijdje uitgeschakeld. Jeroen was gelukkig weer van de partij en Maayke en Jessica speelden als 4e dame. Na veel kansen en hard werken bleven de twee punten uiteindelijk in Noordwijk.
Het bleef lang 0-0, er werd wel gescoord door Loes die een doorloopbal door de korf gooide, maar deze werd helaas afgefloten. De verdediging hield lang stand en in de 13e minuut wist Fluks haar eerste doelpunt te maken. Arno schoot de bal door de korf. Tempo wist uiteindelijk ook te scoren via een stip, zodat de score weer gelijk getrokken werd. Na de 1-2 kon Jeroen de 2-2 erin gooien via een fraaie doorloopbal.
Het spel ging over en weer en Tempo kon opnieuw op voorsprong komen: door een goed uitgespeelde kans werd het 2-3. De eerste aanval had veel kansen en Theo die vandaag goed op schot was, zag de 3-3 door de korf gaan. Het was vandaag hard werken tegen het stugge Tempo, maar zij wisten ook niet veel kansen te creeeren. Bij rust was de stand nog steeds gelijk. Erik wist voor Fluks te scoren, waarna Tempo de 4-4 maakte.
Na rust kwam Maayke in de ploeg voor Jessica en na een score van Theo, bekroonde zij haar goede invalbeurt met een fraai doelpunt. Toen ook Jeroen de korf wist te vinden met een mooi schot was het verschil gemaakt. Tempo kon na rust de korf moeilijk vinden. Zij wisten nog maar een keer tot scoren te komen wat mede te danken was aan het goede verdedigen van Fluks. Na de 7-5 besliste Arno de eindstand zodat de 8-5 winst behaald werd.
Een verdiende overwinning, met veel gemiste kansen. Als Fluks wat scherper in de afronding was geweest, was de score veel hoger geweest. Al met al weer twee punten.

Scores: Theo, Arno, Jeroen 2x, Maayke en Erik 1x
 
Toegevoegd door: Paul Witteman
 
 
Terug || Voeg een reactie toe!
 

© C.K.V. Fluks 2016                                    Clubhuis: Nieuwe Zeeweg 50         Telefoon: 071-3616617         E-mail:info