Korfbalvereniging Fluks
       HOME    Info    Competitie    Korfbalzaken    Organisatie    Kangoeroe Klup    Lid worden  
     
Fluks C1 neemt revanche op de ongeslagen koploper
 
31 January 2012 20:00 uur
Even paar weken terug: na de eerste matige overwinning op Tempo (8-4), stond al snel de concurrent Crescendo op de stoep. Helaas waren we deze week niet compleet en speelde we een zeer moeizame wedstrijd wat resulteerde in een 3-5 nederlaag. Crescendo bleef elke week winnen en stonden zo elke week weer bovenaan. Gelukkig voor ons was er Pernix die met een uitslag van 5-5 één  punt kon stelen van Crescendo. Met dat in ons achterhoofd speelden we elke wedstrijd zo goed mogelijk en probeerde zo hoog mogelijke uitslagen neer te zetten. Dit lukte ook zeer goed. We wonnen wedstrijden met 2-11, 1-14, 13-2 en 2-12. Met alle vertrouwen en aardig wat zenuwen gingen we deze week op bezoek bij Crescendo en wonnen met 6-13!
Na 10 seconden gespeeld te hebben scoorde Crescendo al meteen de 1-0, hier schrokken we even van maar al snel had Syb de 1-1 alweer gescoord. Na een kleine doelpuntloze periode was het Fluks die de wedstrijd in eigen handen nam, met doelpunten van Daan(2), Maurits(2), Syb, Martijn, Joost en Suzan sloeg Fluks een zeer groot gat wat voor Crescendo niet meer te dichten viel.
Rust 2-9.
Nu maar hopen dat Crescendo het ons niet alsnog moeilijk gaat maken na de rust. Maar toen we de bal uitnamen en Daan een openingsbal scoorde was het voor ons wel duidelijk.. Wij verslaan vandaag de ongeslagen koploper! Syb(2), Daan(1) en Martijn scoorde nog in de tweede helft en zo werd het uiteindelijk 6-13.  Het was voor ons een mooie wedstrijd, een wedstrijd waar we hebben laten zien dat we als team goed zijn, en ook individueel veel kunnen! Wouter en Lisa bedankt voor het reserve zitten!
 
Doelpunten:  Syb Alkemade 4x, Daan Passchier 3x, Maurits V Westerop 2x, Martijn Van Leeuwen 2x, Joost Passchier en Suzan V Hooijdonk 1x.
 
Toegevoegd door: Manon Oosting
 
 
Terug || Voeg een reactie toe!
 

© C.K.V. Fluks 2016                                    Clubhuis: Nieuwe Zeeweg 50         Telefoon: 071-3616617         E-mail:info