Korfbalvereniging Fluks
       HOME    Info    Competitie    Korfbalzaken    Organisatie    Kangoeroe Klup    Lid worden  
     
Fluks D1 verslag van de laatste wedstrijden
 
16 January 2012 16:19 uur
De laatste wedstrijd van 2011 werd gespeeld tegen koploper Roda D1. Wij misten Joek, maar gelukkig was Gwendolyne er en deden Sanne en Demi met ons mee. Het was een enorm spannende wedstrijd, waarbij Fluks en Roda om en om op voorsprong kwamen. Vlak voor tijd stonden wij nog met 6-5 achter, maar gelukkig maakten wij uit een afvangende bal de 6-6. Heel goed gespeeld en een verdiend punt overgehouden aan deze wedstrijd. De eerste wedstrijd van het nieuwe jaar was tegen Haarlem D1, op dat moment gedeeld 2e in de poule. De coaches waren er niet bij, maar gelukkig was er een goede invalcoach! Er werd tegen Haarlem makkelijk gescoord. Helaas werden er ook teveel ballen doorgelaten, waardoor wij 13 doelpunten tegen kregen. Gelukkig scoorden Fluks er zelf 15, waardoor we de wedstrijd alsnog wonnen.

Dan afgelopen zaterdag de wedstrijd tegen Top/Wereldtickets.nl D4. Zij stonden 1 puntje onder ons, maar wel met een wedstrijd minder gespeeld. Dit was de eerste wedstrijd in de zaal dat ons team compleet was en dit was te zien ook! In de eerste helft waren beide teams nog aan elkaar gewaagd; 4-2 in ons voordeel. Na de rust was het eerste aanvalsvak goed op dreef en tilde de stand naar 11-3! Wij hebben hele mooie doelpunten gezien, waarbij het hele vak betrokken was. Het laatste aanvalsvak wist nog 1 keer te scoren en ook Top scoorde nog een keer. Uiteindelijk hebben wij de wedstrijd gewonnen met 12-4. Wij zijn enorm trots op jullie en hopen dat jullie zo doorgaan! Komende weken weer hard trainen en de puntjes op de i zetten voor de komende wedstrijden.

Groetjes, Christel en Suzan
 
Toegevoegd door: Victor Verloop
 
 -
  
 1 January 1970 1:33 uur
 Wouw wat een goede resultaten zeg! Petje af
  
 Toegevoegd door: Jordy en Liseth
  
 
Terug || Voeg een reactie toe!
 

© C.K.V. Fluks 2016                                    Clubhuis: Nieuwe Zeeweg 50         Telefoon: 071-3616617         E-mail:info