Korfbalvereniging Fluks
       HOME    Info    Competitie    Korfbalzaken    Organisatie    Kangoeroe Klup    Lid worden  
     
Ook Fluks 4 verslaat Fiks
 
16 January 2012 16:05 uur
Afgelopen zaterdag moest Fluks zijn 1e returnwedstrijd tegen Fiks 4 uit Oegstgeest spelen. De uitwedstrijd werd nog verloren, maar zaterdag bleven de punten in Noordwijk. Lotte was afwezig maar de dames van Fluks 5 (4 stuks) vulden dit weer prima aan. De 1e aanval bestond uit Arno, Erik, Maayke/Francoise, Jessica/Quirina. De 1e verdediging: Theo, Bas, Loes en Marleen.

Het begin was stroef, ons 1e aanvalsvak had veel moeite om de korf te vinden, maar ook Fiks kon niet snel tot scoren komen. Na 20 minuten spelen was de score dan ook pas 0-1 in het voordeel van Fiks. Het werd zelfs 0-2 en 0-3, en pas na 23 minuten kon Loes het eerste doelpunt voor Fluks maken. Het jonge team van Fiks kon de marge zelfs vergroten door de 1-4 aan te laten tekenen. Twee mooie doorloopballen van Jessica miste helaas net de korf, maar gelukkig wist Arno de 2-4 wel te scoren met een mooi afstandschot. Voor de rust wisten we de stand weer gelijk te trekken. Marleen scoorde uit een doorloopbal en wist daarna ook nog te scoren via een afstandsschot (4-4). Na de rust kwamen we pas goed op gang. Quirina, die de tweede helft voor Jessica speelde, wist een gat van twee punten de maken door 2 prima scores. Daarna ging het spel wat over en weer, maar Fluks was veel scherper in de afronding. Theo en Marleen maakten het gat groter en zo ontstond de voorsprong van 4-8. Het verzet van Fiks werd steeds minder en Fluks scoorde er lustig op los. Arno maakte zelfs de 4-9, waarna Fiks eindelijk wat terug kon doen. De marge werd echter nog veel groter. Loes maakte een mooie doorloopbal. Theo kon zijn tweede van de dag scoren en Bas gooide van ver de bal nog door de korf. In de slotfase wist Arno nog zijn doelpunten mee te pikken door prima werklust van zijn vakgenoten en zo stond de teller aan het einde van de wedstrijd op 15-8. Een prima 2e helft waarmee ook Fluks 4 nog ongeslagen is in 2012.
 
Toegevoegd door: Paul Witteman
 
 
Terug || Voeg een reactie toe!
 

© C.K.V. Fluks 2016                                    Clubhuis: Nieuwe Zeeweg 50         Telefoon: 071-3616617         E-mail:info