Korfbalvereniging Fluks
       HOME    Info    Competitie    Korfbalzaken    Organisatie    Kangoeroe Klup    Lid worden  
     
Van de voorzitter .....
 
6 January 2012 16:34 uur
Laat ik beginnen met iedereen het beste te wensen voor 2012. Veel geluk, een goede gezondheid en korfbalplezier in het nieuwe jaar. Ik ga niet terugkijken naar vorig jaar. Niet omdat dit niet de moeite waard is, in tegendeel, maar omdat ik liever vooruit kijk.

De verwachtingen voor komend jaar zijn hoog. Op sportief gebied betekent dit met name handhaving van het eerste team, mooie prestaties van Fluks 2 en 3 en veel gezelligheid en spelplezier van 4, 5 en 6. Voor de jeugd staat ook het spelplezier en gezelligheid voorop. Op het moment dat dit in orde is komen de prestaties vanzelf. We investeren veel in de jeugd. Nelie is als voortrekker aangesteld om korfbal op de scholen en het schoolkorfbal een impuls te geven. Samen met de inzet vele andere vrijwilligers moet dit wel tot mooie resultaten leiden.

In 2012 gaat de gemeente beslissingen nemen over de nieuwe sporthal en de tarieven/subsidie nota. Twee beslissingen die Fluks raken. Zowel sportief als financieel kan dit consequenties hebben. Het is jammer dat ik moet opschrijven dat deze beslissingen in 2012 (pas) genomen worden. Beide zaken spelen al veel langer en leiden (of moet ik zeggen lijden) bij mij tot frustraties. Er is veel tijd en energie besteed door zowel de sportverenigingen en sportraad als de gemeente maar ons geduld wordt op de proef gesteld.

In de afgelopen bestuursvergadering hebben we besloten om de keuken in ons clubhuis te vervangen. Victor zal, samen met andere vrijwilligers, in februari de oude keuken eruit halen en een nieuwe plaatsen. Misschien moeten we de naam van het clubhuis omdopen in ‘Kasteel de Inloop’. We hebben straks een mooi, modern en knus clubhuis waar we trots op mogen zijn.

Als afsluiting van deze bijdrage wil ik graag iedereen bedanken die zich afgelopen jaar heeft ingezet voor Fluks. Zonder jullie zou het verenigingsleven een stuk minder zijn. BEDANKT! Hopelijk kan Fluks ook dit jaar weer op jullie rekenen!!

Paul
 
Toegevoegd door: Paul Witteman
 
 
Terug || Voeg een reactie toe!
 

© C.K.V. Fluks 2016                                    Clubhuis: Nieuwe Zeeweg 50         Telefoon: 071-3616617         E-mail:info