Korfbalvereniging Fluks
       HOME    Info    Competitie    Korfbalzaken    Organisatie    Kangoeroe Klup    Lid worden  
     
Fluks overvleugeld door De Vinken
 
18 December 2011 12:44 uur
Fluks Koele Costa kent een onfortuinlijk eerste deel van de zaalcompetitie in de 2e Klasse F. De ploeg speelde goede wedstrijden, had daarin prima winstkansen, maar heeft nog altijd slechts 3 punten verzameld. Zaterdag moesten de Noordwijkers goede zaken doen tegen De Vinken om aansluiting te houden bij de middenmoot van de 2e klasse H. Helaas legden ze het op vrijwel alle vlakken af tegen de strijdlustige Vinkeveners (14-17).
In de eerste helft konden de blauw-witten moeilijk een vuist maken tegen de geestdriftige opponent. Invalster Esther Hoek opende de score aan Fluks’ zijde (1-2), snel gevolgd door een treffer van Erik Caspers (2-4). Vervolgens was het initiatief aan De Vinken, die niet alleen vechtlustiger waren, maar ook aanzienlijk schotvaardiger (2-7). In de laatste minuut wist Fluks nog 1 puntje in te lopen (4-8 rust). 
In het tweede bedrijf kwam Fluks dankzij twee scores van Christel Zwanenburg direct goed uit de startblokken (6-8). Door verdedigende slordigheden werd die tussensprint echter direct weer teniet gedaan (6-12). Daarna was de vechtlust er aan Noordwijkse zijde wel, maar de nauwkeurigheid bij de afronding helaas niet. De Vinken behield dan ook steeds een veilige marge van 2 tot 4 punten. In de laatste fase werd Johan Imthorn binnen de lijnen gebracht. Hij bekroonde zijn invalbeurt met twee scores en bepaalde de eindstand op 14-17.
De komende weken wordt er niet gekorfbald. Op zaterdag 7 januari komt Fluks weer in actie, ditmaal in een uitwedstrijd tegen Weidevogels, de nummer twee van de ranglijst.
 
Fluks - De Vinken 14-17 (4-8). Doelpunten Fluks: Christel Zwanenburg 4, Arno van Haarlem 3, Manon Oosting 2, Johan Imthorn 2, René Spaanderman, Erik Caspers, Esther Hoek.
 
Toegevoegd door: Maarten Dekker
 
 
Terug || Voeg een reactie toe!
 

© C.K.V. Fluks 2016                                    Clubhuis: Nieuwe Zeeweg 50         Telefoon: 071-3616617         E-mail:info