Korfbalvereniging Fluks
       HOME    Info    Competitie    Korfbalzaken    Organisatie    Kangoeroe Klup    Lid worden  
     
Kangoeroetraing 3 december 2011
 
15 December 2011 21:58 uur

Zaterdag 3 december was alweer de tweede training in de zaal voor de kangoeroes. Er komen steeds meer kinderen mee trainen. Dit keer waren er zelfs zes. Nadat iedereen er was begonnen Jelmer, Celine, Lars, Romy, Dominique en Imme met knakworsttikkertje. Als je was getikt, moest je als een knakworst op de grond gaan liggen. Als je over de “knakworst” heen sprong en knak zei, was je weer vrij. De kinderen vonden het erg leuk.
Na het tikkertje gingen we een estafette doen. De kangoeroes moesten slalommen om de paaltjes, de bal in de korf gooien en zo snel mogelijk weer terug rennen. Wie als eerst terug was had gewonnen. Toen was het tijd voor de pauze. Limonade met wat chocoladepepernoten vonden ze erg lekker.
Toen de pauze was afgelopen hebben de kinderen nog een eigen estafette bedacht. Na nog wat leuke spelletjes waren we alweer toe aan het laatste spel. Met ballen hebben we naar elkaar gerold. Je moest de bal tussen de paaltjes door naar de andere kangoeroe rollen.
Afgelopen zaterdag was er geen training, 17 december weer wel en daarna in de kerstvakantie twee weekjes niet. Tot de 17e!

 
Toegevoegd door:
 
 
Terug || Voeg een reactie toe!
 

© C.K.V. Fluks 2016                                    Clubhuis: Nieuwe Zeeweg 50         Telefoon: 071-3616617         E-mail:info