Korfbalvereniging Fluks
       HOME    Info    Competitie    Korfbalzaken    Organisatie    Kangoeroe Klup    Lid worden  
     
Punten blijven in Rijnsburg
 
13 December 2011 8:05 uur
Het 4e team van Fluks is er niet in geslaagd om punten mee te nemen naar Noordwijk. Madjoe 5 was net iets sterker en slimmer en hield de winstpunten in eigen huis. Theo is nog geblesseerd en werd vervangen door Andre Houwaart en de 4e dame werd prima ingevuld door Laura Andree. Lotte wilde graag met Laura en Andre in een vak en dus werd de volgende opstelling gemaakt.

1e aanval: Arno, Bas, Loes en Marleen. 1e verdediging: Andre, Erik, Laura en Lotte

Nadat Loes eindelijk was gearriveerd konden we gelijk beginnen. Het eerste schot van Madjoe was al raak en Arno had gelijk kunnen antwoorden door een prima doorloopbal. Helaas ging deze er niet in. Madjoe zette goed door en zo stonden we al snel met 2-0 achter. Na de vakwissel hield de verdediging het prima dicht en kon het 2e aanvalsvak lang aanvallen. Na goed uitspelen en goede afvang konden we gelijkmaken en was het andere vak weer aan de beurt om te scoren. Dit ging vrij gemakkelijk, zodat we brutaal een 2-4 voorsprong namen. Daarna kwamen er nog wat mooie kansen, maar ze wilden er niet in. Vlak voor rust wist Madjoe de stand terug te brengen tot 3-4.
Fluks had een positief gevoel over de 1e helft en probeerde dat door te zetten. Het was echter Madjoe dat de score opende en de 4-4 op het scorebord liet zien. Daarna was het een gelijkopgaande strijd waar over en weer gescoord werd. Het tweede aanvalsvak speelde wel een mindere 2e helft, ondanks de mogelijkheden die er lagen. Er werd minder goed naar elkaar gekeken en schoten gelost zonder goede afvang. Dit en mede door een sterke herenwissel aan de kant van Madjoe liepen de Rijnsburgers weg bij Fluks. Met nog 3 minuten op de klok, bij een stand van 14-11 werd er ook nog eens afgefloten en dat was heel merkwaardig. Volgens de scheidsrechter had de klok stilgestaan en had hij daarna zijn eigen tijdwaarneming gehanteerd. Toch wel ontgoocheld dropen we van het veld. Jammer, er had denk ik meer ingezeten. De thuiswedstrijd moet toch wel gewonnen kunnen worden.

Scores: Arno 6x, Erik 4x, Marleen 1x
 
Toegevoegd door: Paul Witteman
 
 
Terug || Voeg een reactie toe!
 

© C.K.V. Fluks 2016                                    Clubhuis: Nieuwe Zeeweg 50         Telefoon: 071-3616617         E-mail:info