Korfbalvereniging Fluks
       HOME    Info    Competitie    Korfbalzaken    Organisatie    Kangoeroe Klup    Lid worden  
     
Weer echte Fluks-sokken!
 
12 December 2011 8:22 uur
Mocht het nog niet iedereen opgevallen zijn: de D1, E1 en F1 spelen sinds het weekend van 5 december weer met de originele blauw-wit-gestreepte Fluks-sokken. Tijdens de veldcompetitie kwam er menig keer de vraag naar boven of er, net als vroeger, geen blauw-wit gestreepte sokken waren. Shirtjes, rokjes en broekjes zijn wel hetzelfde, maar een kakafonie van gekleurde sokken maakte het net niet af........ Slechts een enkele die-hard in de seniorenteams draagt nog fier het blauw-wit aan de benen. Om het goede voorbeeld te geven hebben Sinterklaas en ouders de handen ineen geslagen, en zijn de drie jongste jeugdteams tegenwoordig voorzien van deze supergoedspelende blauw-witte sokken. Met klinkende winsten van de D1 (15-1) en de E1 (10-3) afgelopen weekend blijkt dit wel. Hieronder de F1, die, ondanks een nipt verlies met 2-3, trots hun nieuwe sokken showt.

Sinterklaas, ouders en Cees en Ellen H. bedankt voor het terugbrengen van dit nostalgische sokken-gevoel!

 
Toegevoegd door: Victor Verloop
 
 kousen
  
 1 January 1970 1:33 uur
 Volgens mij heb ik nog zo\'n paar ergens in de kast liggen. Alleen een beetje verkleurd. Leuk, dat zoiets weer terugkomt.
  
 Toegevoegd door: T.VerloopKorbee
  
 sokken !!
  
 1 January 1970 1:33 uur
 Wat een goed idee van de sint (en de ouders) om allemaal dezelfde sokken te dragen. Ik hoop dat veel teams volgen......
  
 Toegevoegd door: Anneke Bader
  
 
Terug || Voeg een reactie toe!
 

© C.K.V. Fluks 2016                                    Clubhuis: Nieuwe Zeeweg 50         Telefoon: 071-3616617         E-mail:info