Korfbalvereniging Fluks
       HOME    Info    Competitie    Korfbalzaken    Organisatie    Kangoeroe Klup    Lid worden  
     
Zaalcompetitie D1 tot nu toe
 
11 December 2011 11:43 uur
Fluks D1 heeft op dit moment 5 wedstrijden gespeeld, waarvan 4 gewonnen. Reden te meer om een verslagje te schrijven over de prestaties van dit team! De 1e wedstrijd tegen Top/Wereldtickets D4 ging helaas met 10-6 verloren. Ik was er zelf niet bij, maar naar horen zeggen viel bijna elk schot van Top in de tweede helft door de mand. De week erna kregen wij Sporting West D2 op bezoek. Vanaf het begin was duidelijk dat wij de wedstrijd zouden winnen. Mooie goals zorgden voor een 15-3 overwinning.  De 3e competitieronde moesten wij uit tegen Kios D3. Wij misten Joek en Marlies, maar gelukkig wilden Niels, Demi en Neline met ons meedoen. Dit was ook een leuke wedstrijd om te zien, wat resulteerde in een 11-2 overwinning en waarbij de invallers heel goed gespeeld hebben! Vorige week speelden wij thuis tegen Rohda D2. Zij stonden, net als wij, in de middenmoot. Weer speelden wij met invallers (dit keer deden alle 4 de dames uit de E1 mee, nogmaals bedankt!) en dit pakte weer goed uit! Ik zag opnieuw hele mooie doelpunten en uiteindelijk een stand van 12-3 op het scorebord staan.

Afgelopen zaterdag gingen wij op bezoek bij Rapid D2 in Haarlem. Zij hadden nog geen wedstrijd gewonnen, maar dat zegt helemaal niets. Demi deed opnieuw met ons mee en dat ging weer goed! De 1e aanval had al snel 3 keer gescoord , waarna er helaas een deksel op de korf leek te zitten. Gelukkig pakte de 2e aanval het goed op en scoorde ook nog 2 keer voor rust. In de rust werden wat tips gegeven en vol goede moed begon Fluks D1 aan de tweede helft. De 1e aanval scoorde 5 keer, zodat er 10-0 op het scorebord stond. De 2e aanval bleef ook scoren, zodat de teller aan het einde van de wedstrijd op 15 stond. Rapid heeft in hun laatste aanval ook een keer kunnen scoren, vandaar dat de einduitslag 15-1 was. Weer goed gespeeld jongens, goed naar elkaar gekeken en oefeningen van de training in de wedstrijd uitgevoerd. Het vermelden waard is nog de 1e goal in de competitie van Amber (helemaal leuk)!

Ik wil nog een compliment geven aan de invallers, die elke week weer met ons meegaan. Heel erg bedankt en wij hopen dat jullie de komende weken ook weer met ons mee willen doen!

Komende week gaan wij weer hard trainen, zodat wij het Roda D1 (de koploper in de poule) zaterdag lastig kunnen maken!

Groetjes Suzan (namens Fluks D1)
 
Toegevoegd door: Victor Verloop
 
 -
  
 1 January 1970 1:33 uur
 Erg leuk stukje, en uiteraard mooi dat het zo goed gaat met de D1! Ga zo door ;)!
  
 Toegevoegd door: Manon
  
 
Terug || Voeg een reactie toe!
 

© C.K.V. Fluks 2016                                    Clubhuis: Nieuwe Zeeweg 50         Telefoon: 071-3616617         E-mail:info