Korfbalvereniging Fluks
       HOME    Info    Competitie    Korfbalzaken    Organisatie    Kangoeroe Klup    Lid worden  
     
Fluks genomineerden voor SNS Wens Actie
 
9 December 2011 8:42 uur
Onze wens voor een korfbalcalimero is één van de 38 wensen uit Noordwijk en samen met 2 andere wensen genomineerd voor de SNS Wens actie. Totaal zijn negen organisaties uit Noordwijk, Noordwijkerhout en Teylingen genomineerd voor de SNS Wens actie. Per gemeente geeft de bank € 750,00 weg om een wens van een organisatie te vervullen. Bij de bank kwamen de afgelopen weken meer dan 70 wensen binnen.

Uit de dikke stapel van inzending uit Noordwijk krijgt het Atlantikwall Museum de eerste nominatie. De sleutel voor de munitiebunker is nodig aan vervanging toe. Een dergelijke sleutel van meer dan twintig centimeter lang maakt men nog ouderwets met de hand en kost honderden euro’s. 
Het Atlantikwall Museum krijgt concurrentie van Fluks dat een ‘korfbalcalimero’ wenst voor op het sportpark. Dit is de naam voor een paal met een grote korf en meerdere gaten. Dit maakt scoren voor de jeugd makkelijker en tevens kunnen hier ook de andere gebruikers van het sportpark plezier aan beleven. 
Daarnaast hoopt Waterscouting Norvicus een nieuwe grote slaaptent voor de jeugd aan te schaffen in 2012. De ‘scouts’ genieten wel van kampeeravontuur, maar op een natte slaaptent zitten de avonturiers ook niet te wachten. Afgelopen zomer zijn de verouderde tenten mede vanwege de heftige zomerbuien flink gaan lekken.

Het publiek mag nu bepalen welke wensen de SNS Bank Noordwijk laat uitkomen. In de diverse lokale media staan stembiljetten afgedrukt en bij de SNS Bank in Noordwijk liggen ook stembiljetten. Tot en met 31 december mag iedereen eenmalig een stem uitbrengen. Op maandag 9 januari maakt SNS Bank Noordwijk tijdens een receptie de winnaars bekend. Hier willen wij graag bijhoren. Vul het stembiljet in zodat wij straks kunnen scoren.
 
Toegevoegd door: Paul Witteman
 
 formulieren SNS bank
  
 1 January 1970 1:33 uur
 Kom op Fluksers allemaal zo\'n formuliertje invullen voor de CALIMERO plaal.
Helaas zijn er geen formulieren af te halen bij de SNS bank zelf dat is een foutje.Formulier in de Noordwijker.
  
 Toegevoegd door: Jopie Lambooy
  
 Stemformulieren
  
 1 January 1970 1:33 uur
 Ik zorg er voor dat op 17-12 er stemformulieren in de sporthal liggen. Volgens de informatie van de SNS bank (ik heb hier de brief liggen), zouden de formulieren verkrijgbaar zijn bij de SNS bank. Stem en laat anderen ook stemmen. De jeugd van Fluks en andere gebruikers van het sportpark hebben er dan een leuke spelactiviteit bij.
  
 Toegevoegd door: Anneke Bader
  
 
Terug || Voeg een reactie toe!
 

© C.K.V. Fluks 2016                                    Clubhuis: Nieuwe Zeeweg 50         Telefoon: 071-3616617         E-mail:info