Korfbalvereniging Fluks
       HOME    Info    Competitie    Korfbalzaken    Organisatie    Kangoeroe Klup    Lid worden  
     
Fluks 4 verliest met opgeheven hoofd van SDO
 
5 December 2011 22:23 uur
Fluks 4 moest aantreden tegen het beste (en jongste) team uit de zaalcompetitie. Ze steken met kop en schouders boven de andere teams uit en ze wonnen al met hoge scores van andere opponenten (13-1 en 4-16 zijn duidelijke cijfers). Op het veld werd dik van ze verloren, dus we hadden wel iets goed te maken en strijdlustig begonnen we aan de wedstrijd. Lotte kon er niet bij zijn en aangezien we op papier maar drie dames hebben, waren Quirina en Francoise wederom van de partij. Ze vielen prima in en het was voor hun ook een pittig partijtje. Theo was door een blessure ook niet van de partij, maar werd prima vervangen door Vincent van Westerop.

1e aanval: Arno, Bas, Loes en Marleen; 1e verdediging: Francoise, Quirina, Vincent en Erik

Wat begonnen we goed, het was niet te merken dat we vorige wedstrijd zo kansloos verloren hadden. We scoorden makkelijk en vooral Loes was prima op dreef. Maar de ploeg uit Hillegom liet natuurlijk ook zien waarom ze bovenaan staan. Het was een zeer gelijkopgaande strijd en bij de rust was de score nog steeds gelijk.Fluks 4 kon dus terugkijken op een prima eerste helft met mooie scores en vooral hard werken en strijd. Ook de tweede helft begonnen we goed en we konden heel lang gelijk opgaan met SDO. Maar langzamerhand ging de conditie ons parten spelen en kon de ploeg uit Hillegom een gaatje slaan van 3 punten. Dit konden we helaas niet meer goedmaken en SDO, met een gemiddelde leeftijd van ca. 21 jaar, liet deze marge niet meer in gevaar komen. De einduitslag van 12-17 was toch nog fors en enigszins geflatteerd. Fluks speelde misschien wel de beste wedstrijd van het seizoen en heeft het uitstekend gedaan. Wij konden dan ook met een goed gevoel en met opgeheven hoofd van het veld afgaan.

Scores: Loes 4x, Erik 3x, Vincent 2x, Arno, Marleen en Francoise 1x
 
Toegevoegd door: Paul Witteman
 
 
Terug || Voeg een reactie toe!
 

© C.K.V. Fluks 2016                                    Clubhuis: Nieuwe Zeeweg 50         Telefoon: 071-3616617         E-mail:info