Korfbalvereniging Fluks
       HOME    Info    Competitie    Korfbalzaken    Organisatie    Kangoeroe Klup    Lid worden  
     
Fluks Koele Costa is van de nul af
 
26 November 2011 3:06 uur
Na nederlagen in de eerste twee zaalwedstrijden heeft Fluks Koele Costa zaterdagavond zijn eerste zege binnengesleept. In Harmelen werd het plaatselijke Thor met minimaal verschil verslagen (10-11), in een wedstrijd die vooral na rust het aanzien nauwelijks waard was. De Noordwijkers koesterden begrijpelijkerwijs vooral hun eerste twee punten in deze competitie.
Fluks moest het tegen Thor stellen zonder de inbreng van Suzanne Zwanenburg, die de komende tijd vanwege een enkelblessure zal ontbreken. Haar plaats werd ingenomen door Rosalie de Boer, die een week eerder al debuteerde in het vlaggenschip. Het initiatief lag aanvankelijk bij de thuisploeg, die een sterke aanvalsrebound neerzette en in verdedigend opzicht geen centimeter ruimte gaf aan de beste schutters aan Fluks-zijde. In de laatste minuten voor rust namen de Noordwijkers het heft in handen, waarbij de 6-7 een mooie persoonlijke beloning was voor De Boer, die zonder aarzelen raak schoot.
6-7 was ook de ruststand. In het begin van de tweede helft liep Fluks vrij vlot weg tot 6-10, maar bij die stand stokte de machinerie in het eerste aanvalsvak volkomen. Omdat ook het aanvalsspel van Thor helemaal niets opleverde, was lang sprake van een status quo. Pas toen de thuisploeg zich had teruggeworsteld tot 9-10 en de laatste minuut allang voorbij leek, maakte Thomas de Boer het elfde Noordwijkse doelpunt, dat in het eindsignaal zowaar nog gevolgd werd door een goal van Thor.
Komende zaterdag speelt Fluks een thuiswedstrijd tegen Dijkvogels, dat net als de Noordwijkers twee punten uit de eerste drie competitierondes heeft vergaard. Het belooft een spannend duel te worden, dat om 19.35 uur begint in sporthal De Overkant.
 
Toegevoegd door: Maarten Dekker
 
 -
  
 1 January 1970 1:33 uur
 vind ik leuk
  
 Toegevoegd door: Jordy
  
 
Terug || Voeg een reactie toe!
 

© C.K.V. Fluks 2016                                    Clubhuis: Nieuwe Zeeweg 50         Telefoon: 071-3616617         E-mail:info