Korfbalvereniging Fluks
       HOME    Info    Competitie    Korfbalzaken    Organisatie    Kangoeroe Klup    Lid worden  
     
Fluks Koele Costa dicht bij stunt tegen Fiks
 
13 November 2011 18:37 uur

NOORDWIJK - Fluks heeft in de eerste speelronde van de zaalcompetitie een prima indruk achtergelaten tegen Fiks, dat bij velen kandidaat is voor de titel in de 2e klasse H. De Noordwijkers wisten het de thuisploeg door scherp en gedecideerd verdedigen de hele wedstrijd bijzonder moeilijk te maken, maar delfden toch het onderspit (12-11).

De formatie van Martin Ouwerkerk begint in iets gewijzigde vorm aan de zaalcompetitie. Met Marieke van Asten en Rene Spaanderman (op)nieuw in de gelederen en in een aangepaste vaksamenstelling kwam het Noordwijkse collectief echter nooit onwennig of onzeker over. Met name verdedigend werd goed werk geleverd. Zo kon het gebeuren dat Fiks - dat bekend staat als eenvoudig scorende ploeg - bij rust slechts 5 keer doel had getroffen (5-4).

Na rust veranderde er weinig aan het wedstrijdbeeld. Beide ploegen lieten absoluut niet hun beste niveau zien, maar trakteerden het publiek op veel fraaie lange aanvallen en indrukwekkende verdedigende acties. Afronding van de kansen liet echter vaak te wensen over. Zo’n 6 minuten voor tijd sloeg Fiks via een vrije bal - saillant detail: de helft van de Oegstgeestse doelpunten kwam voort uit een vrije bal of stip - een gat van 3 punten (11-8) en leek de wedstrijd beslist. In de spannende eindfase kon de thuisploeg zich Fluks echter ternauwernood van het lijf houden. Een punt was de hardwerkende Noordwijkers helaas niet gegund (12-11).

Volgende week speelt Fluks Koele Costa om 17.50 thuis tegen Vriendenschaar.


Fiks - Fluks 12-11 (5-4).

Doelpunten Fluks
Suzanne Zwanenburg 3, Christel Zwanenburg, Rene Spaanderman 2, Arno van Haarlem, Erik Caspers, Manon Oosting, Marieke van Asten.

 
Toegevoegd door: René Spaanderman
 
 -
  
 1 January 1970 1:33 uur
 Jammer! 1 puntje maar, balen zeg
  
 Toegevoegd door: Jordy
  
 Jammer
  
 1 January 1970 1:33 uur
 Net tekort, maar wie heeft het 11e punt gescoord?
  
 Toegevoegd door: Anneke Bader
  
 
Terug || Voeg een reactie toe!
 

© C.K.V. Fluks 2016                                    Clubhuis: Nieuwe Zeeweg 50         Telefoon: 071-3616617         E-mail:info