Korfbalvereniging Fluks
       HOME    Info    Competitie    Korfbalzaken    Organisatie    Kangoeroe Klup    Lid worden  
     
Amaryllisbollenactie 2011
 
23 October 2011 3:23 uur
De amaryllisbollenactie is elk jaar weer van belang om het saldo van de clubkas op peil te houden. Het slagen van de actie is dus van groot belang voor het voortbestaan van de vereniging! We doen dan ook dit jaar weer een beroep op alle leden! Iedereen die niet aanwezig kan zijn dient zich af te melden per e-mail (klik hier). De bollen kosten, net als vorig jaar, € 3,50 koop je er meer dan kosten ze € 3,00 per stuk.
 
Voor het eerst kopen we de bollen opgepot en wel in. De oppotavond op dinsdag vervalt dus.
 
Zaterdag 29 oktober gaan we met z'n allen de bollen verkopen. De planning is als volgt:
9.45 uur verzamelen alle chauffeurs bij de kleedkamers waar de bollen al klaar staan om ingeladen te worden. Parkeer je auto langs de korte kant van het kunstgrasveld zodat andere auto’s nog in- en uit kunnen rijden. Rijd zo min mogelijk over het natuurgras. Alleen een kort rondje om te keren is toegestaan. Chauffeurs, denk aan een busje voor het (wissel) geld! 
10.00 uur is iedereen van Fluks in de kantine aanwezig om instructies te krijgen. Ook niet spelende leden en recreanten of ouders die hun steentje willen bijdragen kunnen we heel goed gebruiken! Meteen bij aankomst even melden bij Ramses zodat we weten of iedereen er is en de wijken ingedeeld kunnen worden.
10.30 uur start de verkoop.
Vanaf 12.30 uur gaat elke ploeg wat drinken op de koffieadressen.
Vanafongeveer 15.00 uur kunnen de wijken afgewerkt zijn. Pas als alle wijken zijn afgewerkt gaan we aan de soep met broodjes in de kantine!
 
We rekenen op een ieder zijn hulp!
 
Wijkindeling van chauffeurs en koffieadressen:
nr.     Chauffeur:                                                         Koffie:
1        Erik Don                                                            Fam. Zwanenburg Zeekoet 21
2        Kees Imthorn                                                      Fam. Van Asten Huis Ter Duinstraat 8
3        Peter Kettenis                                                     Fam. Passchier Ambachtsgeest
4        Karel van Huis                                                    Fam. Van Huis Zeestraat 13
5        Pieter- Jan Barnhoorn                                         Fam. Verloop Dreefkant 30
6        Carine Varkevisser                                              Fam. Varkevisser Egbert de Grootstraat 15
7        Martin Ouwerkerk                                                Fam. Oosting Zilverschoon 3
 
Reserve chauffeur (oa. voor tussentijdse bevoorrading van de wijken) : Johan van Hameren.
 
Chauffeurs, geef voor aanvang svp je mobiele nummer door aan Johan en Victor.
 
Toegevoegd door: Victor Verloop
 
 Amaryllisactie
  
 1 January 1970 1:33 uur
 Prima georganiseerde actie vandaag!

Mijn ervaringen waren dat de verkoop wel heel vlotjes verliep. Het was goed om te zien hoe iedereen zich inspande om deze actie tot een goed einde te brengen. Het weer was goed en ik hoop dat onze penningmeester hiermee uiteindelijk ook een mooi financieel resultaat voor onze club heeft geboekt. Dat is belangrijk, maar minstens even belangrijk is dat wij met deze gezamenlijke actie onze goede naam als korfbalvereniging in Noordwijk weer hebben laten horen. Aan de deur waren toch overduidelijk goede reacties te horen van Noordwijkers die de sport en dan vandaag onze korfbalvereniging in het bijzonder een warm hart toedragen.

Mijn tips voor volgend jaar:

1. De kratten met bollen waren nu erg groot om al lopend mee te nemen in de wijk. Eigenlijk te groot voor de jongste verkopers. Met een paar kleine kratjes voor 6-8 bollen zijn wij de wijk in gegaan. Daardoor begon de verkoop eigenlijk pas om 11 uur. Die kratjes neem ik dus volgend jaar gelijk al mee!
2. Onze groep verspreidde zich al gauw in de wijk. Met iets meer voorbereiding en militaire precisie bij de opmars zouden we meer tijd hebben kunnen besteden aan de verkoop en minder met het zoeken naar elkaar en naar de voorraad bollen. Dat is zeker van belang als je een wat ruimer assortiment (4 variëteiten) wilt verkopen. Het leek er op dat we daardoor ook wel eens wat adressen misten of soms 2x aanbelden bij een zelfde adres.
3. Naar mate de middag vorderde waren er steeds meer Noordwijkers niet thuis. De verkoop zou daarom eigenlijk al om 10 uur moeten beginnen.

Wat mij betreft houden we de Amaryllisactie volgend jaar weer en ben ik zeker weer van de partij, Deo Volente!
  
 Toegevoegd door: André
  
 
Terug || Voeg een reactie toe!
 

© C.K.V. Fluks 2016                                    Clubhuis: Nieuwe Zeeweg 50         Telefoon: 071-3616617         E-mail:info