Korfbalvereniging Fluks
       HOME    Info    Competitie    Korfbalzaken    Organisatie    Kangoeroe Klup    Lid worden  
     
27 oktober: eerste zaaltraining Fluks 4, 5 en 6
 
18 October 2011 22:44 uur

Het veldseizoen zit er voor alle seniorenteams (behalve voor Fluks 6) weer op. Daarom zullen er deze week geen trainingen in de buitenlucht zijn, maar staan we een weekje stil. De eerstvolgende training voor Fluks 4, 5 en 6 is op donderdag 27 oktober in de Overkant. Let op: de trainingen beginnen in de zaal om 20.00 uur, een half uur later dan op het veld.

 
Toegevoegd door: Maarten Dekker
 
 Naar de zaal
  
 1 January 1970 1:33 uur
 Overigens zijn nu (22 oktober) ook alle veldwedstrijden gespeeld. Bij Futura was de uitslag 4-5, winst voor ons Fluks 6 dus!

Overigens werd er weer op een echt grasveld gespeeld. Dat beviel mij zo goed dat ik eigenlijk helemaal niet terug wil naar het kunstgras, waar je toch altijd een beetje met beperkingen speelt. Uiteraard met respect voor allen die wel goed uit de voeten kunnen op kunstgras. Daarom is bij me de vraag gerezen: Is het niet mogelijk om in de toekomst met een team van liefhebbers voortaan op echt gras te gaan spelen? Wanneer 10 mensen zich aanmelden, dan zijn we toch klaar?

Tenslotte: Mij is gevraagd om het wedstrijdsecretariaat voor Fluks 6 (zaal) op me te nemen. Ik zal daarom binnenkort alle teamleden informeren zodra het wedstrijdschema voor de zaal bekend is.

Tot zover, tot ziens in de zaal (en bij de amaryllisactie op 29 oktober natuurlijk)

André Houwaart

  
 Toegevoegd door: AndrĂ© Houwaart
  
 
Terug || Voeg een reactie toe!
 

© C.K.V. Fluks 2016                                    Clubhuis: Nieuwe Zeeweg 50         Telefoon: 071-3616617         E-mail:info